Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hej

12 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
738 Wyświetlenia
obcyss

Siema.
Jestem 21 studentem z ŁDZ. Wcześniej korzystałem jedynie z serwisów szkoleniowych na [treść edytowana]. Nie wiem jeszcze co gdzie u was się znajduje także chwile mi zajmie wdrążenie się w wasze środowisko.

Pozdrawiam ;)

// takie linki nie są mile widziane na naszym forum co zostało opisane w regulaminie, proszę o zapoznanie się z nim ;)

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
kamil13151

Witaj obcyss.

Miło, że do nas dołączyłeś. Pozwól, że Cię oprowadzę. :)

Na początku warto zacząć od wybrania poker roomu i odebranie darmowej gotówki. Od razu po tym dostaniesz wyższy status i zyskasz dostęp do większej ilości filmów, które rozwiną Twoje umiejętności - sekcja wideo. Jeśli nie wiesz jaki poker room wybrać, zajrzyj do tematu: Poker room dla Ciebie, w którym profesjonalne osoby doradzą Ci jaki będzie najlepszy serwis dla Ciebie.

Program, który pomoże Ci poszerzyć wiedzę, będzie to oczywiście Equilab, tutaj pobierz teraz PokerStrategy.com Equilab za darmo, natomiast tutaj instrukcja obsługi programu Equilab.

Możesz również skorzystać Kupna statusu, dzięki któremu możesz wskoczyć jeszcze wyżej i mieć pełen dostęp do wszystkich możliwych materiałów.

Nie zapomnij zajrzeć do działu: Strategia, gdzie znajdziesz poradniki odnośnie strategii pokera. To jeden najważniejszych działów na początku drogi, bez którego ciężko być wygrywającym graczem, dlatego zachęcam by poświęcić jemu trochę czasu.

Chciałbyś na początku października zagrać za darmo w praskim turnieju z pulą gwarantowaną w wysokości 50 000 €? Dzięki naszej promocji 4x4 HESOP Hunter masz okazję, żeby zdobyć jedną z czterech wejściówek do Main Eventu wartych po 175 €. A jeśli ci się nie uda zdobyć biletu, ale spełnisz wszystkie założenia promocji, otrzymasz podwyższenie statusu do końca września!

Może napiszesz coś nam więcej o sobie? Co grasz: MTT/SnG/Cash? Jakie stawki? Ile już czasu? :)

Gdybyś miał jakieś pytania to z chęcią pomogę.

Pozdrawiam :sdrink.

Odpowiedz
Cytat
obcyss

Dzięki za oprowadzenie ;)

Jasne że mogę coś jeszcze dodać.
Pokerem interesuję się już rok. mniej więcej pół roku temu zacząłem grać na pieniądze na platformie Pokerstars. Zazwyczaj wybieram SnG (9 osobowo). Choć pierwsze 8$ ( z darmowej gotówki zdobytą z BankRolli itp) zdobyłem na cashowkach. Ale Brak doświadczenia spowodował że mój skromny bankroll znikł.

Obecnie grywam jeszcze na minimalnych stawkach w celu ćwiczeń i zdobywania doświadczenia. W między czasie staram się śledzić transmisje z EPT, oglądanie filmików na wspomnianym już we wcześniejszym serwisie.
Co do turniejów wielostolikowych. Gram w nich od czasu do czasu dla odskoczenia od SnG (jednostolikowych).
W ramach ciekawostki Powiem, że polubiłem gry Heads up ;) wynik ogólny byłby tutaj koło 0 może z lekkim plusem ale nie jestem tego pewien do końca.

Z moich osiągnięć:
- Pierwszym osiągnięciem ( z 7 miesięcy temu( było wygranie darmowego turnieju "Hubble's NL Hold'em Freeroll" gdzie zgarnąłem bilet do płatnego turnieju :)
- A teraz to mogę się pochwalić, że udało mi się już 2 razy zdobyć status ChromeStar(obecnie mam znów brąz, bo przez sierpień miałem mało czasu na grę)

co do kwestii technicznych. Poker room wybrałem (darmowej gotówki nie otrzymam bo pierwsza wplata już była dawno ;) ) Na platformie Pokerstars szukałem wymaganej opcji wymiany informacjami w żądaniach ale coś nie mogłem znaleźć i nie wiem, czy samo dodanie się tutaj do platformy wystarczy (nie wiem czym mam włączoną opcję wymiany informacji)

Odpowiedz
Cytat
kamil13151

Napisane przez obcyss
Zazwyczaj wybieram SnG (9 osobowo).

Zatem mogę Tobie polecić plan rozwoju! :)

Na początku kwestie teoretyczne, ale elementarne!
Chip Value (1): Zasada malejącej wartości żetonów
Chip Value (2): Podstawy Independent Chip Model (ICM)
Chip Value (3): Zastosowanie ICM
Chip Value (4): Koncepcja Risk Premium

Filmy trenera, które pomogą Ci:
STT dla początkujących - wczesna faza turnieju
STT dla początkujących - środkowa faza turnieju
STT dla początkujących - faza bubble i ITM
STT dla początkujących - HUD, regularsi, tricky plays

Przy czym MarioAK grał w tym szkoleniu turnieje z KO, lecz na początku o tym informuje, iż przez przypadek odpalił nie te turnieje co trzeba, natomiast decyzje będą podejmowane jak bez KO.

By uzyskać srebrny status wystarczy zrobić depozyt na nowym powiązanym koncie np. na NetBet Poker.

Gratulacje osiągnięć i podnosimy poprzeczkę ciągle wyżej :fdrink

Napisane przez obcyss
Na platformie Pokerstars szukałem wymaganej opcji wymiany informacjami w żądaniach ale coś nie mogłem znaleźć i nie wiem, czy samo dodanie się tutaj do platformy wystarczy (nie wiem czym mam włączoną opcję wymiany informacji)

Prawdopodobnie konto zostało źle podpięte :( Możesz napisać do supportu PokerStars z pytaniem czy konto zostało podpięte pod PokerStrategy.com (dosyć szybko odpisują).

Pozdrawiam :f_cool:.

Odpowiedz
Cytat
obcyss

Dzięki wielkie za pomoc ;) Napisałem już do supportu.
A co do depozytu na innej platformie. Jak na razie zostanę przy jednej. Także srebny status zdobędę ciężką pracą ;)

Odpowiedz
Cytat
kamil13151

Masz ofertę darmowej gotówki na co najmniej kilku poker roomach (NetBet Poker, Titan Poker, Winner Poker, PKR...), zachęcam do skorzystania - same profity się z tym wiążą (kilka wymienionych w moim pierwszym poście).

Postępuj kolejno:

1. Uzupełnij swoje dane.
2. Wybierz poker room, na który chcesz otrzymać darmową gotówkę na grę w pokera.

Pozdrawiam :fdrink.

Odpowiedz
Cytat
obcyss

Dostałem odpowiedź:
"Niestety, nie mamy możliwości powiązania istniejących już kont PokerStars, które powstały bez użycia odpowiedniego kodu marketingowego, z tym portalem. Aby powiązać konto PokerStars należało otworzyć konto poprzez stronę PokerStrategy poprzez baner lub link dostępny na stronie PokerStrategy.

Informujemy również, że nie jest możliwe zamknięcie obecnego konta i otworzenie nowego, do którego byłby przypisany kod promocyjny PokerStrategy.

Aby zapewniać uczciwość naszych programów partnerskich, nie ma wyjątków od tej zasady. Bardzo nam przykro."

Odpowiedz
Cytat
kamil13151

Niestety, nic już z tym się nie da zrobić :(.

Zachęcam do skorzystania z darmowej gotówki (w poprzednim poście przydatne informacje).

Pozdrawiam :fdrink.

Odpowiedz
Cytat
draco09

I na dzień dobry opr od moda :P Witamy i życzymy powodzenia :)!!!

Odpowiedz
Cytat
AArvanity

Hej

Odpowiedz
Cytat
obcyss

W końcu mam czas by posiedzieć u was na serwisie :)

Mam pytanie. Czy jest jakiś inny sposób na zdobywanie strategy points niż podpięcie konta na jakąś platformę pokerową?
W głównej mierze chodzi mi o zdobycie lepszego statusu, by odblokować materiały do nauki bo są bardzo ciekawe ;)

Odpowiedz
Cytat
kamil13151

Hej obcyss :)

Możesz również skorzystać z kupna statusu, dzięki któremu możesz wskoczyć jeszcze wyżej i mieć pełen dostęp do wszystkich możliwych materiałów.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat