Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Hejas

10 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,446 Wyświetlenia
luks111

bla bla

9 odpowiedzi
macromia

Przeczytałem cały "referat" ;) i powiem krótko: witamy na forum i zapraszamy do dokształcania się. Poczytaj artykuły, uczęszczaj na treningi i przede wszystkim wklajaj ręce z gry ! Jeśli będziesz pilnym oraz pojętnym uczniem gwarantuję, że dzięki naszym strategiom już nigdy nie będziesz musiał inwestować własnych pieniędzy w grę; będziesz tylko wypłacał :D Życzę powodzenia !

magic83

Wroclaw ma tu mocna reperezentacje, tez koncze wlasnie studia we wroclawiu, dobrze ze przezyles kilka upadkow bo niestety prawda jest taka ze poker to nieustanne wzloty i upadki, klucz do sukcesu polega na tym aby te wzloty byly mniejsze od upadkow:):):)a w tym pomoga tobie nasze artykuly i treningi!!

ja co prawda nigdy nic nie wplacalem nigdzie ale wacahnia bakrolu to ja mialem luuuuuuuuuuu i to jakie :):):)

Witamy serdecznie na forum! Powodzenia.

Pozdro

macromia

magic83 napisał
klucz do sukcesu polega na tym aby te wzloty byly mniejsze od upadkow

wzloty mają być mniejsze od upadków ? xD

magic83

hmm cos w tym jest co napisales, chyba jednak cos sie nie zgadza :D:D:D tak zdecywdowanie lepiej bybylo aby wzloty byly wieksze od upadkow:D:D:D

kfas

oj bo magic mowil o krotkim, poczatkowym okresie, gdzie upadki>wzloty maja nauczyc pokory ;)

macromia

Dlaczego wykasowałeś pierwszego posta ?? :P

Mooris

Jak wzloty będą coraz większe (czyt. wyższe) to upadki będą boleśniejsze :P - a poważnie to witam serdecznie :)

kfas

Wlasnie, co bylo w poscie? Cos ominalem? :P