Skip to forum
Notifications
Clear all

Jo witam

7 Posts
6 Users
0 Reactions
321 Views
emanueletto

Witam...gram w pokera dosyć długo...podoba mi sie gram dla rozrywki jak i dla wygrywania pieniedzy, gram tez na betach...strone znalazlem juz dawno dopiero sie przedstawiam ...niby ze wzgledu na konkurs ...moze konkurs to sprawił.Fajna strona.Lubię william hilla i winnera.

Witam wszystkich!!!

:truestory:

Reply
6 replies
smoku

Witaj emanueletto.

Cieszę się, ze mogę Cię powitać w naszych progach :)

Jaką odmianę pokera preferujesz? Może jakieś sukcesy na koncie?

Pozdrawiam

Reply
emanueletto

Holdem only. sukcesy mam i nie mam wciąż próbuję.

Gram w w wielu turniejach idzie mi coraz lepiej.

Wkońcu jakieś sukcesy będą wtedy napewno napiszę na forum.

Pozdrawiam... :pcuser:

Reply
s4m4r

Witaj gl gl

Reply
roza90

hej :)

Reply
draco09

Widziałem już groźby, że jak pod konkurs to mogą być problemy więc lepiej to pomijaj w postach :P Powodzenia przy stołach ;)

Reply
ksrpi989

Napisane przez draco09
Widziałem już groźby, że jak pod konkurs to mogą być problemy więc lepiej to pomijaj w postach :P Powodzenia przy stołach ;)

śmieszy mnie trochę zakładanie tematów pod ten konkurs... nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale ten 1,2 posty nie zwiększą, w takim stopniu w jakim zapewne pewne grono jest przekonaniu, szansy na wygranie tego iPada!

jest tyle społeczności i tyle osób zarejestrowanych, że lepiej jak się pójdzie puścić totka... przynajmniej jak trafisz to odczujesz to a nie wzbogacisz się o nową zabawkę.

w każdym razie GL!

E: to nie koniecznie do Ciebie draco09 bo mogło tak zabrzmieć :) bardziej do autora tematu jak i wielu innych podobnie działających :)

Reply