Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Powitać ! :)

8 Posty
7 Użytkownicy
5 Reakcje
536 Wyświetlenia
Azael95

Cześć na imię mi Dominik rocznik 95.

Pokerem interesuję się od kilku lat jednak zainteresowanie polegało głównie na wieczorowych spotkaniach i graniu ze znajomymi lub rozgrywaniu MTT po nocach z kumplem na laptopach.

Teraz chciałbym podejść do tematu nieco poważniej.. zauważyłem w tej grze olbrzymi potencjał a sama gra zaczyna mnie coraz bardziej interesować i wciągać mimo upływu czasu. Miałem już kilka porażek mimo tego nie zraziłem się za każdym razem wracam starając się wyciągać jakieś wnioski.

Aktualnie zamierzam grać Spin&Go i sporadycznie MTT.

W Waszej społeczności jestem kompletnie nowym użytkownikiem ale mam nadzieje, że zostanę tutaj na dłużej, człowiek lepiej się czuje jak czyta blogi osób które zaczynały w tym samym miejscu w który jestem teraz ja a w chwili obecnej są gdzieś bardzo daleko.

Także cześć wszystkim ! :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi

Witam wszystkich użytkowników tego forum ;) Miło mi do Was dołączyć ;)

Odpowiedz
Cytat

Również witam wszystkich ;)

Odpowiedz
Cytat
Kubelzub

Cześć Dominik.Ja też jestem jak nowy ,bo nie wchodziłem tu od bardzo dawna.Czytaj jak najwięcej i graj bardzo dużo rozdań tak radził mi Twój imiennik gdy się poznaliśmy.Myśle że wiesz o kogo chodzi.Pozdrawiam powodzenia

Odpowiedz
Cytat
Azael95

Napisane przez Kubelzub
Cześć Dominik.Ja też jestem jak nowy ,bo nie wchodziłem tu od bardzo dawna.Czytaj jak najwięcej i graj bardzo dużo rozdań tak radził mi Twój imiennik gdy się poznaliśmy.Myśle że wiesz o kogo chodzi.Pozdrawiam powodzenia

Zazdroszczę znajomości :) pozdrawiam !

Odpowiedz
Cytat
strumyk

xD

Odpowiedz
Cytat

Cześć wszystkim, fajnie do Was dołączyć ;)

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87

Hej,

Sorki za spóznione przywitanie:)
Dodam tylko, że dobrze jest wpaść na trening Wombata, który odbędzie się juz 17 stycznia na kanale twich. Napisałeś, że chcesz dokształcic grę w formacie MTT więc bedzie do tego okazja. Warto wstąpić również na trening naszych zagranicznych kolegów. Rozpiska treningów.

Odpowiedz
Cytat