Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Siema !!!

12 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
517 Wyświetlenia
tomaso1983

Cześć jestem TomaS mam 30 lat i jestem ze Zduńskiej Woli w pokera gram jakieś 4 lata. Pracuje jako kierowca .Obecnie gram na Poker Stars Zooma 6 max nl5 plus MTT na które w zasadzie chce się przenieś . Poker to moje hobby które bardzo lubię . :] :] :]

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
marinhos

Cześć.

Witaj na forum.

Ja również na początku grałem wiele odmian. Próbowałem cashówek, SnG, różnych strategii. W końcu stwierdziłem, że poświęcę się MTT, co pozwoliło mi wygrywać.

Życzę powodzenia.

Odpowiedz
Cytat
mark240

Witamy w naszych skromnych progach :]

Muszę pogratulować profesji!!
Gram w pokera ok. 5 lat i uwielbiam szybką akcję. Cenię sobie szczególnie Hyper-turbo i turbo MTT i SNG, ale w zoomie się nie odnajduję ;)
Osobiście zacząłem od gry we freerolach i w miarę jak uczyłem się grać i okazywało się, że potrafię wygrywać pierwszy, drugi, trzeci turniej z rzędu po 500 osób tak nabywałem wiary w swoje umiejętności. Jeden z większych sukcesów to wygranie freerola na 6500 osób. Pierwszy raz wpłaciłem pieniądze aby zagrać satelitkę na Evereście. Szukali wtedy graczy do sponsorowania. Do wygrania był wyjazd do Hiszpanii (o ile pamięć mnie nie myli :P) na turniej gdzie zwycięzcy poza nagrodą finansową otrzymaliby pakiet sponsorski. Niestety wygrywały dwa pierwsze miejsca, a ja zająłem trzecie! Był smutek, ale i radość bo byłem naprawdę zadowolony ze swojej gry.
Aktualnie uwielbiam NL holdem, ale i różne odmiany omahy i 7-studa. W 5-card draw też raz udało mi się zająć 1 miejsce na 5000 osób.
Powodzenia i do zobaczenia przy stołach ! :]

Odpowiedz
Cytat

Cześć TomaS :)

skoro sam tak piszesz, to mam nadzieję, że nie obrazisz się, jak się do Ciebie tak zwrócę.

Witam Cię serdecznie na naszym forum. Pisałeś, że pracujesz jako kierowca. Jakimi autami przemierzasz drogi? Z tego co wiem (znajomy jest kierowcą), to trudno mu było pogodzić profesję z regularną grą w pokera. Jak jest u Ciebie? Ile czasu tygodniowo spędzasz przy wirtualnych stolikach?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Yanooo

Witaj!

Również mam już 30 urodziny za sobą. Ja zaczynałem od FR i 6 maxów, a teraz gram wyłącznie MTT. Fajnie że grasz to i to. 6-maxy rozwijają skilla który przyda Ci się w MTT.

GL!

Odpowiedz
Cytat
tomaso1983

Dziękuje wszystkim za miłe przyjęcie . Na forum powinienem zacząć udzielać się już dawno temu to wiem . Ale lepiej późno niż wcale :D

Odpowiedz
Cytat

Hej,

z jednej strony masz rację, ale z drugiej strony nie każdy użytkownik od razu jest gotów do "oficjalnego" wystąpienia na forum ;)

Pierwsze koty za płoty. Kolejne wpisy będą wpadały prawie same z siebie, nawet nie zauważysz, kiedy dobijesz do pierwszego tysiąca :)

Jak nie będziesz czegoś wiedział lub miał jakiekolwiek wątpliwości, to pisz śmiało.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
tomaso1983

Co do pracy jako kierowca dohpaZ jeżdżę Renault Kangoo czyli osobówką i Lublinem rozwożę gaz w butlach . Pracuje 4-5 dni w tygodniu i jeżdżę po swoim mieście więc czasu na grę mi nie brakuje :D

Odpowiedz
Cytat

A ja już miałem nadzieję, że jeździsz "porządnym" 30-tonowym TIRem ;) Znam kilku ludzi z tego środowiska i dlatego zapytałem. Bo wiem, że jak panowie maja przerwę, to albo padają nieżywi na koję, albo zapadają w czeluście internetu pykając różne gierki, w tym pokerka.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
tomaso1983

Mam pytanie na jakich zasadach dostanę Strategy Points za posty ?? Posty muszą być w konkretnym dziale ?? Z góry dziękuje

Odpowiedz
Cytat

Jeśli wstawisz rozdanie w dziale oceny rozdań lub wypowiesz się przy ocenie rozdań innego użytkownika, będziesz mógł otrzymać 1 StrategyPoint za każdy post. Przypominam, że promocja ta kończy się dzisiaj.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Cześć i witaj na forum :sdrink

Ja powiem ci, że też na początku grałem wiele odmian. Próbowałem cash, SnG czy MTT. Nawet pamiętam że pierwsze moje MTT, które było, zdaje się na kilkaset osób zakończyłem na Final Table. Pamiętam emocje mi wtedy towarzyszące :)
Z tym, że ja zaczynałem w tym samym czasie od grania na wirt. $ na Poker Stars, a na prawdziwe $ na FTP.
W sumie fajnie że grasz te 6maxy - bo one rozwijają skilla.
Jeżeli chcesz grać więcej MTT moim zdaniem powinieneś spróbować na innych poker roomach, może sieci OnGame albo ipoker - przede wszystkim mniej graczy w turniejach, więc łatwiej o miejsca płatne i kolejna sprawa - więcej graczy "rekreacyjnych" a mniej takich, którzy zarabiają na chleb :pokerface: grając turnieje wielostolikowe.

Powodzenia w dalszej grze życzę!! _thumbsup: :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat