Cześć
Witaj cesspit.
Miło, że do nas dołączyłeś. Pozwól, że Ci pomogę w starcie Twojej pokerowej kariery.
Na początku warto zacząć od wybrania poker roomu i odebranie darmowej gotówki. Od razu po tym dostaniesz wyższy status i zyskasz dostęp do większej ilości filmów, które rozwiną Twoje umiejętności - sekcja wideo. Jeśli nie wiesz jaki poker room wybrać, zajrzyj do tematu: Poker room dla Ciebie, w którym profesjonalne osoby doradzą Ci jaki będzie najlepszy serwis dla Ciebie.
Zapraszam również do wzięcia udziału w grindowaniu przez 20 dni w sierpniu, żeby zdobyć podwyższenie statusu i aż do 100 $ w gotówce, a z włączonym SideKickiem możesz dodatkowo otrzymać voucher cadooz warty 25 €! To wszystko dzięki promocji Level Up. Tylko trzeba się pośpieszyć, bo już trochę dni tego miesiąca minęło, lecz nadal da radę!
Program, który pomoże Ci poszerzyć wiedzę, będzie to oczywiście Equilab, tutaj pobierz teraz PokerStrategy.com Equilab za darmo, natomiast tutaj instrukcja obsługi programu Equilab.
Możesz również skorzystać Kupna statusu, dzięki któremu możesz wskoczyć jeszcze wyżej i mieć pełen dostęp do wszystkich możliwych materiałów.
Nie zapomnij zajrzeć do działu: Strategia, gdzie znajdziesz poradniki odnośnie strategii pokera. To jeden najważniejszych działów na początku drogi, bez którego ciężko być wygrywającym graczem, dlatego zachęcam by poświęcić jemu trochę czasu.
Może napiszesz coś nam o sobie? ![]()
Gdybyś miał jakieś pytania to z chęcią pomogę.
Pozdrawiam :sdrink.
Kto napisał, że jestem początkującym graczem ? ![]()
Właśnie mam problem z zainstalowanym poker770 przez tą stronkę. Jak klikam pobierz i później włączam instalator to wyświetla mi się coś (po angielsku), że jestem niepołączony z internetem. Jak sobie z tym poradzić ?
Napisane przez cesspit
Kto napisał, że jestem początkującym graczem ?![]()
![]()
Jakie stawki grasz? Jaki typ gier? Parę słów o sobie? ![]()
Napisane przez cesspit
Właśnie mam problem z zainstalowanym poker770 przez tą stronkę. Jak klikam pobierz i później włączam instalator to wyświetla mi się coś (po angielsku), że jestem niepołączony z internetem. Jak sobie z tym poradzić ?
Sieć iPoker słabo chodzi na WiFi. Mógłbyś spróbować z innym łączem lub na innym komputerze? Jeśli nic nie pomoże, proponuję napisać do supportu Poker770.
Pozdrawiam.
Napisane przez kamil13151
Jakie stawki grasz? Jaki typ gier? Parę słów o sobie?
Pozdrawiam.
Gram sit&go na Party Poker 10-os. głównie za 10$, bo się najlepiej odpalają, ale kilka turków w sesji też się znajdzie z wyższym buy-in'em.
Napisane przez kamil13151
Sieć iPoker słabo chodzi na WiFi. Mógłbyś spróbować z innym łączem lub na innym komputerze? Jeśli nic nie pomoże, proponuję napisać do supportu Poker770.
Pozdrawiam.
To może być problem. Do supportu mogę napisać po polsku czy muszę po angielsku ?
Hej cesspit,
Polecam założyć konto na jednym z naszych partnerskich poker roomów, żebyś mógł dostawać SP i miał dostęp do nowych materiałów szkoleniowych.
Co do SNG, polecam serię MarioAK, żeby się nieco podszkolić:
Natomiast tutaj znajdziesz filmy o MTT. W każdą środę odbywa się też trening na żywo, naszego trenera Wombata.
Jeśli chodzi o support Poker770, to niestety musisz pisać po angielsku.
Pozdrawiam
Napisane przez crmsnlord
Jeśli chodzi o support Poker770, to niestety musisz pisać po angielsku.
Pozdrawiam
Mógłby mi ktoś z tym pomóc ?
Hej,
Jeśli nie znasz angielskiego to najlepiej jest skorzystać z translatora:
Nie jest to idealne rozwiązanie, ale wiele osób z niego korzysta i jest w stanie dogadać się z supportem.
Pozdrawiam.