Siema wszystkim, pokera znam od paru lat, ale zaciekawiłem się z 3 miesiące temu. Na pokerstrategy trafiłem szukając jakichś kursów pokerowych, ponieważ przegrałem już parę dolarów w serwisie pokerstars. Od miesiąca mniej więcej 80 % swojego wolnego czasu poświęcam na granie i czytanie, oraz oglądanie filmów o pokerze. Po prostu poker sprawia mi przyjemność, ale skoro tyle czasu na to poświęcam chciałbym z tego zacząć czerpać jakieś korzyści. Od tamtej pory (miesiąc) założyłem też konta na innych poker roomach. Uważam, ze materiały szkoleniowe dostępne na tym serwisie są chyba obecnie najlepsze w Polskim internecie i bardzo mi pomagają ustabilizować oraz ulepszyć swoją grę.
Notifications
Clear all
2 replies
Hej JarOo93,
Witamy na forum. ![]()
Uważam, ze materiały szkoleniowe dostępne na tym serwisie są chyba obecnie najlepsze w Polskim internecie
![]()
Polecam zapoznać się z tematem darmowej gotówki. Uzyskasz wtedy brąz, a co za tym idzie dostęp do większej liczby materiałów.
Pisz jeśli masz pytania. ![]()
Pozdrawiam,
wg123
Head Admin
Cześć JarOo93,
dzięki za miłe słowa. Na początek, tak jak wg123 napisał, filmiki dostępne dla statusu brązowego wystarczą. Z biegiem czasu, możesz grać, zdobywać StrategyPoints, a Twój status będzie się zwiększał.
Za 100 StrategyPoints (też licząc te bonusowe), masz dostęp do jeszcze większej bazy filmów/artykułów. Jeżeli ciekawi Cię temat statusów, to zapraszam tutaj.
Powodzenia!