Siemano ![]()
Moj pierwszy post na forum dlatego wypadaloby sie przywitac :DGram w pokera od 4 miesiecy i troche mi sie juz to przegrywanie znudzilo
, dlatego postanowilem sie nauczyc poprawnej gry w pokera. Mysle ze najpierw chcialbym sprobowac swoich sil na stolach cash game nlh, zastanawiam sie czy na poczatek lepsze sa stoly full ring shorthanded? Czy poker room Titan Poker jest odpowiedni dla poczatkujacych graczy ? Bylbym takze wdzieczy ,jesli ktos moglby mi podeslac jakies materialy szkoleniowe .z ebym wiedzial od czego zaczac
POZDRAWIAM
Cześć KULA1993,
miło mi iż mogę powitać kolejnego użytkownika forum zainteresowanego pokerowym rozwojem. Mam nadzieję, że czas spędzony przy naszych materiałach teoretycznych i na forum będzie dla Ciebie bardzo owocnym :).
Co do stolików, polecam od razu zacząć od short-handed. Jest to przyszłościowe posunięcie z racji, że na większości poker roomów gierki Full-ring już poszły w odstawkę.
A materiałów polecę Ci dużo, nie zapomnij jednak by poprzeć je odpowiednią dozą regularnej praktyki ( :)):
No a dla Ciebie na początek artykuły:
-> Podstawy - do przerobienia Basic, Brąz i Srebro
-> Podstawy strategii Big Stack - Basic do Srebra włącznie
WAŻNE: Koniecznie przerób Średnie Zasięgi Preflop z sekcji srebrnej.
WIDEO:
-> O cbetach - Arcymaster
-> Powoli i do przodu - hahaUnaab - cz. 1
-> Powoli i do przodu - hahaUnaab - cz. 2
-> Powoli i do przodu - hahaUnaab - cz. 3
-> Powoli i do przodu - hahaUnaab - cz. 4
-> Powoli i do przodu - hahaUnaab - cz. 5
-> Powoli i do przodu - hahaUnaab - cz. 6
-> 3bety preflop cz. 1
-> 3bety preflop cz. 2
Jeśli dobrze przyswoisz i wdrożysz te materiały, spokojnie dojdziesz do NL25.
Pozdrawiam i powodzenia!