Witam, utrzymuje się z pokera już przez około 2 lata gram gry 1/2 i od czasu do czasu 2/5 w Londynie. Ostatnio dostałem zaproszenie na prywatne większe gry typu 5/10 i wyzej niestety mój bankroll w tym momencie nie pozwala mi na wzięcie udziału w takiej rozgrywce. Moje pytanie jest następujące , gdzie można znaleźć ludzi którzy byli by zainteresowani stakingiem?
W teorii jestes w dobrym miejscu, ale w praktyce będzie Ci ciężko kogoś znaleźć nie mając za wiele argumentów odnośnie swojej osoby, umiejętności jak i przeszłości stakingowej. Za dużo juz było wałków w tej materii.
Witaj Pietia
Tak jak napisał kolega wyżej, nie jest łatwo znaleźć ludzi chętnych wyłożyć pieniądze, ponieważ w historii pokera było już sporo ludzi ktorzy oszukiwali w tej materii. Ale powodzenia
W sumie jest to logiczne, zawsze gdzie są pieniądze znajda się ludzie którzy chcą wykorzystać innych by się wzbogacić, ale czy naprawdę nie ma możliwości się zabezpieczyć w jakiś sposób np jakaś umowa czy czymś w tym stylu i to zrobić? Ogólnie nigdy nie potrzebowałem stakingu wiec nie wiem za dużo o tym ale wiem ze sporo osób z tego korzysta, i gdy zrobiłem shot na ta grę stwierdziłem ze jednak potrzebował bym większego bankrolla, a co do gry była niesamowita nigdy w życiu czegoś takiego nie widziałem.
Napisane przez Pietia992
W sumie jest to logiczne, zawsze gdzie są pieniądze znajda się ludzie którzy chcą wykorzystać innych by się wzbogacić, ale czy naprawdę nie ma możliwości się zabezpieczyć w jakiś sposób np jakaś umowa czy czymś w tym stylu i to zrobić? Ogólnie nigdy nie potrzebowałem stakingu wiec nie wiem za dużo o tym ale wiem ze sporo osób z tego korzysta, i gdy zrobiłem shot na ta grę stwierdziłem ze jednak potrzebował bym większego bankrolla, a co do gry była niesamowita nigdy w życiu czegoś takiego nie widziałem.
"Niesamowita" - taka luźna czy w jakim sensie ?
Bardziej w sensie ze jeden pan przez noc potrafił zostawić na stole prawie 30k funtów grając 100% range
Napisz coś może o sobie jak to jest utrzymywać się z gier live? Ile razy w tyg. grasz czy spotykasz podobnych regularsów, znacie się prywatnie?
Na temat pokerpro online historii już dużo a ta byłaby interesująca i może zachęciłaby potencjalnych inwestorów.