Czesc Wszystkim! Nazywam sie Tomek i w pokera gram ok 5 lat (od dwoch lat mtt) moje hobby to 4bety i 5bety xdd pozdrawiam wszystkich, zycze sukcesow pokerowych i na ruletce(zart tego nie grajcie) oraz sle buziaczki :****
Jest sie juz jakis czas w "tej spolecznosci" wiec wypadaloby sie przywitac xddd pozdrawiam!! ;))
Hej cwirek1982,
Może napiszesz o sobie coś więcej? Jakieś konkrety, np. czy interesują Cię 4bety i 5bety IP czy OOP? ![]()
Tak poważnie, to fajnie że zdecydowałeś się przywitać :fdrink.
Zachęcam do zapoznania się z naszymi partnerskimi poker roomami, na których możesz wyrobić bonus od pierwszego depozytu i dzięki temu podbudować bankrolla. ![]()
Pozdrawiam
Witaj cwirek1982,
Jak to się mówi lepiej późno niż wcale. Fajnie, że postanowiłeś się przywitać. Ja tego jeszcze nie zrobiłem
Fajnie byłoby, jakbyś napisał coś więcej, bo nie jesteś "przeciętnym" pokerzystą
Pozdrawiam.
Na forum od 2007 i zaledwie dwa posty, w wydawało mi się że ja długo czekałem z pierwszym wpisem
Również poproszę coś więcej tym bardziej, że poprzednie posty dają do zrozumienia że ma się z jakąś legendą
Hmm co tutaj napisac ;)) wlasnie jestem na lidze epg w katowicach(jak co tydzien ;)) moja przygode z pokerem zaczalem od gier cashowych
glownie gralem nl50 - nl100 niestety keszowki mi sie szybko znudzily i przerzucilem sie na sng ;))
Sitki gralem w godzinach porannych poniewaz niie mialem wystarczajaco duzo czasu na mtt :/ glowne moje schedule to 180 za 3,3r 8 oraz 15$
kolejny przeskok byl na sng 18 za 30 60 oraz 100$ ...wtedy przyszly wygrane moich znajomych w SM etc. Ktore spowodowaly to ze zaczalem powazniej zastanawiac sie nad graniem w nocy i tym samym odpalaniem MTT.
Tak jak pisalem na poczatku "dlugie turnieje" gram od dwoch lat, staram sie ciagle rozwijac i grac jak najwiecej live ;))
Pozdrawiam wszystkich ,zycze samych sukcesow w grze i spotkania sie gdzies live ;))
Ps, troche zakrecona wypowiedz ale chcialem jak najwiecej informacji przekazac w jak najmniejszej ilosci textu ;pp
No to stary wyjadacz z Ciebie
Chciałbym kiedyś napisać, że znudziły mi się gry na NL100
Pozdrawiam
Co do Turkow online to forma caly czas rosnie i osiagam coraz lepsze wyniki ;)) a co do live; teraz byl ept barcelona ale niestety zrobilem tylko jeden kesz w barcelona cup bylem 14/2000 osob :/ ...hmm a katowice to ....swietna zabawa na unlimited Rebuy z przyjaciolmi ;))