Witam!!
Mam na imię Artur
- heh zabrzmiało jak w poważnej korespondencji do pracodawcy xD.
Może trochę o mnie
Jestem muzykiem, i w sumie z tym wiąże przyszłość, aktualnie studiuje Jazz i muzykę rozrywkową w mieście - Kraków
Nie dawno też zacząłem "bawić" się branży marketingu internetowego.
Na stronę PokerStrategy.com w sumie nie pamiętam jak trafiłem, jeśli dobrze kojarzę to przez przypadek, ale bardzo się z tego ciesze bo praktycznie jej nie zamykam
Pokerem zaraził mnie tata przyjaciela jakiś rok może półtora temu. Ale mogę powiedzieć, że w pokerze "ugrzązłem" jakieś dwa miesiące temu. Uwielbiam grać, sprawia mi to przyjemność i radość, jest to dla mnie sposób relaksu ![]()
Głównie gram SnG na PokerStars i PartyPoker. Ostatnio zorganizowaliśmy ze znajomymi domowy turniej, wiec co tydzień grywam live co mnie bardzo cieszy.
W przyszłości marzy mi się grywanie po najsławniejszych pokerowych "światowych placówkach"
Udało mi się w poprzednie wakacje zagrać w Szwecji turniej live, w którym nie wypadłem najgorzej - chociaż wtedy to były moje początki w pokerze. I wtedy wiedziałem, że poker na pewno będzie nieodłączną częscią mojego życia ![]()
Dzięki PokerStrategy dużo się nauczyłem i będę to robił dalej. Ciesze się, że istnieje taka strona która na prawdę dużo daje. ![]()
Pozdrawiam wszystkich!