Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witajcie :)

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
267 Wyświetlenia

Witam wszystkich Forumowiczów !

Postanowiłem od dzisiaj zacząć aktywniej udzielać się na forum (blog, oceny rąk, itp.), a głupio, by wyglądało, gdy pierwszym postem była ręka do oceny, dlatego postanowiłem pierwszego posta zamieścić tutaj i się przedstawić.

Na imię mam Adam, mam 27 lat i mieszkam w Poznaniu. W pokera gram :f_confused:, chyba od podstawówki jeśli można zaliczyć grę na groszówki na przerwach i po szkole w klasykę czyli 5 Card Draw. Natomiast od jakiś 5 lat pogrywam sobie na Starsach, przy tym kilka razy zaliczając torbę oraz odmiany takie jak: 6-max, ringi - regularne stoły, S&G STT i MTT głównie 180, turnieje MTT itp. Obecnie chcę grać ZOOM-a, ale o tym już będzie można poczyać na wyżej wspomnianym blogu.

A tym czasem Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do dalszej lektury. :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
galer

Cześć kkslech77! :)

Uwierz mi, że przez całą moją "karierę" na forum, widziałem już dziwniejsze powitalne posty niż wrzucenie ręki do oceny. Nie byłoby tragedii. ;)

Muszę powiedzieć, że staż gry masz imponujący i można powiedzieć, że pokerowe zasady wyssałeś pewnie z mlekiem matki, skoro od smarka ciorasz w karty!
Widzę, że mamy już dobre fundamenty pod wygrywającego gracza. My zobowiązujemy się dostarczyć budulec pod tę konstrukcję. Pełna cysterna dobrych artykułów, ciężarówka filmów szkoleniowych, a na dokładkę cykliczne spotkania załogi przy okazji treningów na żywo.
Pamiętaj jednak o tym, że głównym majstrem budowy jesteś TY i od Ciebie zależy czy projekt będzie śmigać bez żadnych przeszkód. Zimna głowa na karku, spokojne planowanie i na pewno się uda! :)

Widzę, że już założyłeś bloga i zdecydowałeś się grać ZOOMa. Jeśli chodzi o filmy instruktażowe, to polecam Ci serię BooM na ZooM. Pierwsze 11 filmików jest dostępnych od statusu basic! Do następnych wymagany jest już poziom srebrny, ale myślę, że materiału i tak jest sporo, a i wyrobienie sreberka grając Zooma nie powinno sprawić Ci większych problemów.

Pisałeś o Mindsecie i o BRM, więc widzę, że wiesz co jest ważne i najbardziej istotne, by karierę pchnąć do przodu!
Jakbyś miał jakieś zapytania i niejasności, to nie wahaj się i pisz! Zawsze znajdzie się tu ktoś, kto poda pomocną rękę i dołoży swoją cegiełkę (znowu te "budowlane" porównania :rolleyes: ).

Niech się mury pną do góry!

Pozdrawiam! :fdrink

Odpowiedz
Cytat

Cześć kkslech77,

również chciałem Cię powitać w imieniu administracji.

Spoglądając na zdjęcie wstawione przez naszego moderatora, życzę Ci również budowy takich zamków. Pamiętaj jednak, aby nie budować zamków na piasku, lecz opierać je na solidnych fundamentach, które możesz zdobyć korzystając z naszej oferty szkoleniowej.

Powodzenia _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Cześć Qaler!
Cześć Dophaz!

Ważna sprawa Panowie ja chciałem zacząć zarabiać na kartach, a nie na budowie _biggrin:.

Boom na Zoom już oczywiście zostało przerobione, ale chyba sobie obejrze je jeszcze raz.
Statusy trzeba będzie niestety kupować _cry:, ale srebro na szczęście nie jest takie drogie.

A może polecicie jakieś video z mindsetu dla brązu?

Pozdrawiam :fdrink

Odpowiedz
Cytat
venatici

Cześć!

Również chciałem Cię powitać na naszym forum! _thumbsup:

Co do statusów to nie musisz ich kupować! Aktualnie mamy super promocję, w której dostajesz StrategyPoints za posty na forum strategicznym! Więcej informacji znajdziesz pod tym linkiem:
StrategyPoints za posty na forum strategicznym

Jeżeli chodzi o mindset to chyba każdy użytkownik tego forum poleci Ci produkcje naszego trenera lechrumskiego!
Mindsetowe produkcje lechrumskiego

Proponuję zacząć od tych, które wydadzą Ci się najciekawsze! _thumbsup:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez kkslech77

...Ważna sprawa Panowie ja chciałem zacząć zarabiać na kartach, a nie na budowie _biggrin:.

...

Ale na budowie też można grać w karty. Wiem, bom sam grywał _biggrin:

Powodzenia w oglądaniu materiałów z mindsetu. Masz teraz co oglądać, ale nie spiesz się, fishe nie odpłyną od stolików, a budowę zawsze będziesz mógł zacząć później.

Powodzenia _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
galer

Napisane przez dohpaZ

Napisane przez kkslech77
...Ważna sprawa Panowie ja chciałem zacząć zarabiać na kartach, a nie na budowie _biggrin:.
...

Ale na budowie też można grać w karty. Wiem, bom sam grywał _biggrin:

0:00:51 - 0:02:00

Jak widzisz młody dohpaZ też od razu wszystkiego nie ogarniał, a został adminem. :P
Pamiętaj i Ty, że "nie od razu Rzym zbudowano"!

Powoli, progres i będzie dobrze. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat