Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
774 Wyświetlenia
warrriat

Witam wszystkich nie jest zapewne tajemnica ze jestem tu nowy hehe mam tylko pytanie czy faktycznie kurs ktory przeszedlem tzn czytajac ogladajac i zdajac ten quiz na pokerstrategy zwieksza moje szanse na osiagniecie celu jaki sobie postawilem tj. zdobywanie jak największych limitow wiadomo gram juz sobie troche w pokera czesto jakies darmowe turnieje jak rowniez realna gotowke i roznie bywalo ale w zasadzie niczego sie nie osiagnelo a nie powiem troche mnie ten temat interesuje czekam na komentarze jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich

6 odpowiedzi

Witam,
Na pewno to co przeczytałeś i obejrzałeś pomoże Ci w osiągnięciu większej pokerowej wiedzy, ale to jeszcze nie wszystko. Jeśli będziesz sumiennie uczył się, zdobywał wiedzę teoretyczną jak i również praktyczną to masz duże szanse na osiągnięcie sukcesu. Sam jestem tutaj nowy, ale gram w pokera już dość długo, i wiem, że początki są najtrudniejsze, chyba jak we wszystkim.
Pozdrawiam i życzę sukcesów :]

warrriat

a to dzieki wielkie troszeczke sie zmotywwalem hehe mozesz mi podpowiedziec gdzie najlepiej na poczatek zagrac czy fixed limit czy moze no limit chociaz tam to juz chyba troche inaczej nalezy grac a nie jak sie nauczylem do tej pory w pokerstrategy pozdrawiam

TehSimo

Każda odmiana czymś się cechuje, jak i potrzebuje odpowiedniej strategii i wiedzy. Forum jest bogate w filmiki szkoleniowe i artykuły, które z pewnością pomogą Ci odnaleźć się :f_wink:

Najważniejsze jest dobrać sobie odmianę taką w jakiej najlepiej się czujemy. Ja osobiście zacząłem od razu grać w No Limit i tak na pewno już zostanie. Na początek chyba najlepszy jest fixed limit, proponuję spróbować i zobaczyć gdzie najlepiej Ci idzie i w czym chcesz się rozwijać w przyszłości.
Tak jak Simo napisał, każda odmiana różni się od drugiej, dlatego każdy musi odnaleźć 'tą swoją'.
Pozdrawiam :]

Mooris

Napisane przez warrriat
a to dzieki wielkie troszeczke sie zmotywwalem hehe mozesz mi podpowiedziec gdzie najlepiej na poczatek zagrac czy fixed limit czy moze no limit chociaz tam to juz chyba troche inaczej nalezy grac a nie jak sie nauczylem do tej pory w pokerstrategy pozdrawiam

Witaj na PokerStrategy warrriat

Na początku musisz odpowiedzieć sobie na pytanie, czy chcesz grać cash games czy turnieje. Później przychodzi czas na wybór platformy i na naukę gry. Mamy świetne materiały i specjalistów, więc nie powinieneś mieć problemu z opanowaniem podstaw.

Jak napiszesz nam coś więcej, czyli co zdecydowałeś się grać, to pomożemy Ci w wyborze platformy.

Pozdrawiam serdecznie

warrriat

lubie grac casha ale kiedy mam wiecej czasu to rozegram tez turniej jakis takze nie wiem hehe to i to bym wybral po rozwiazaniu quizu pogralem na fixed no i powiem ze chyba juz roznice widac nie ma zadnych glupkowatych wejsc ale na no limit jest problem bo cos nie idzie zapewne bede mial pare pytan jeszcze takze narazie dziekówka pozdrawiam