Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
284 Wyświetlenia
DaBalt

Siemanko, mam na imię Piotrek, szczerze powiedziawszy gram (pogrywam) w pokera już tak od prawie dwóch lat, mam za sobą lektury książek Dana Harringtona, "Power Hold'em Strategy" Daniela Negreanu, dla rozrywki ogląda High Stakes Poker, WSOP czy przeczytałem wywody Gusa Hansena ze zwycięstwa w Aussie Millions w "Every Hands Revealed".

Ciężko nazwać mnie początkującym, ale wciąż mam leaki w grze i mam nadzieję, że dołączając do Was się je usunę i rozwinę swoją grę. Tak dla pełnego zrozumienia gram NL Sit'n'go, najczęściej gram za 1$, ale mam totalną stagnację i utrzymuję się na stałym poziomie nie przechodząc na kolejne limity. To nie może być przypadek ;]

Pozdrawiam wszystkich i z góry dzięki za wszelką pomoc.

1 odpowiedź

Witaj Piotr,

bardzo cieszę się, że zdecydowałeś się na aktywne uczestnictwo w życiu na forum. Z pewnością znajdziesz wiele tematów, które pomogą Ci polepszyć grę.

Trudno samemu wyeliminować błędy w grze, gdyż czasami coś nas zaślepia. W takim wypadku zawsze najlepiej zasięgnąć rady osoby bardziej doświadczonej, która spojrzy na naszą grę z innego kąta. Bardzo dobrym sposobem nauki jest wstawianie rozdań w dziale oceny rąk. Tam możesz nie tylko poznać zdanie naszego sędziego na temat popełnionych błędów, ale możesz również analizować rozdania innych użytkowników. Zachęcam do takiej formy nauki.
Swoją wiedzę nabytą z książek możesz uzupełnić wiedzą z naszych artykułów z sekcji SnG. Wraz ze zdobywaniem StrategyPoints będzie się zmieniał Twój status i będziesz miał dostęp do coraz bardziej zaawansowanych materiałów.

Jeżeli masz jakieś pytania, to pisz, z chęcią na nie odpowiemy.

Pozdrawiam i życzę powodzenia przy stołach,
dohpaZ