Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] witam

5 Posts
4 Users
0 Reactions
305 Views
Musaszi

siemka wszystkim,
fajny portalik, dużo dobrych artykułów, mam nadzieje ,że dzięki informacjom tu pozyskanym poprawi się moja gra ... grywam praktycznie tylko w omaha PL cash - narazie są to NL10, czasami dla rozrywki jakiś turek ...
pozdrawiam

4 replies
Mooris

Witaj Musaszi :)

Super, że do nas dołączyłeś. Gwarantuję, że nasze materiały pomogą polepszyć Twoje umiejętności pokerowe.

Jeśli chodzi o PLO, to wyfiltrowałem filmy, które ze swoim statusem będziesz mógł obejrzeć:

http://pl.pokerstrategy.com/video/#contenttype=0&gametype=4&tablesize=0&languages=pl&levels=basic,bronze,silver&lowerlimit=0&upperlimit=100&ob=date&od=desc&page=1&rpp=10

Mamy tu świetnego specjalistę od PLO :)

Życzę samych sukcesów.

Pozdrawiam

Witaj Musaszi.

Dzięki za przedstawienie się na forum! Zapraszam Cię do wzięcia udziału w naszych forumowych dyskusjach. Nasz dział PLO ma sporo do zaoferowania, więc mam nadzieję, że szybko zauważysz postępy w swojej grze.

Pozdrawiam.

Musaszi

dzięki za link do filmików (na pewno obejrzę) ... a na forum na pewno zajrzę
pozdrawiam

Witaj !

do częstego odwiedzania naszego forum może skłonić Cię założenie bloga, w którym będziesz opisywała jak się ma twoja kariera pokerowa :) potem fajnie można sobie przeglądnąć w blogu swoje wszystkie sukcesy i jak to wszystko szło do przodu :D

Pozdrawiam