Cześć mam na imię Marcin, od jakiegoś czasu gram już w pokera z różnym skutkiem. Mam nadzieję, że PokerStrategy jak i Wasze rady będa mi pomocne.
Witaj!
Jeżeli na prawdę chcesz się nauczyć grać w pokera, to lepiej trafić nie mogłeś. PokerStrategy to doskonałe miejsce, aby zrobić z siebie prawdziwego- wygrywającego pokerzystę. Pomogą Ci w tym nasze strategie, filmy, treningi live. Nieocenioną pomocą w nauce gry, która znacznie przyspieszy Twój rozwój, jest analiza rąk na naszym forum.
Pamiętaj również, że PokerStrategy to nie tylko nauka, lecz także zabawa, dyskusje na rozmaite ciekawe ( czasami mniej ) tematy. Gorąco zachęcam Cię do udzielania się na naszym forum.
Serdecznie pozdrawiam
Qsy
Witaj Marcin
Opowiedz coś o sobie, gdzie będziesz grał, jaką odmianę wybrałeś ![]()
QSY ma rację tu nauczysz się grać w pokera i poznasz fascynujących ludzi.
Pozdrawiam
Gram przede wszystkim MTT lub SnG. Większość mojej gry byłą live w lubelskich ligach. Parę turniejów wygrałem, parę FT też zaliczyłem, ale jeszcze dużo jest do poprawy
Teraz chcę zacząć grać trochę wiecej w necie. Mam konto na PS więc pewnie tutaj, na Titanie gram cash'e za bonusa quiz'owego
Ogólnie więcej gry w necie i kierunek stolików cash mi się wydaje teraz będzie. Zobaczymy jak to będzie.