Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam :)

8 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
753 Wyświetlenia

Serdecznie witam Szanownych Forumowiczów :)

Zarejestrowałem się tutaj za namową pewnego delikwenta, który namawiał mnie na zajęcie się tą dziedziną zabijania wolnego czasu już od dawna.

Do pokera samego w sobie podchodzę póki co z dystansem, staram się czytać zamieszczone materiały szkoleniowe - co z tego wyniknie, czas pokaże.

pozdrawiam

Patryk

7 odpowiedzi

Cześć Patryk,

witam Cię serdecznie na forum i mam nadzieję, że Twój sceptycyzm się rozwieje, jeżeli poprzeglądasz trochę forum i zaczniesz grać według propagowanej przez nas strategii.

Napisz, jaka odmiana pokera Cię najbardziej interesuje, a pomożemy Ci dobrać materiały szkoleniowe. Mamy bowiem sporą liczbę filmów szkoleniowych, treningów oraz forum, na którym możesz podyskutować (nie tylko na tematy pokerowe).

Masz pytanie, pisz, my odpowiemy.

Pozdrawiam,
dohpaZ

Byqu

Zarejestrowałem się tutaj za namową pewnego delikwenta, który namawiał mnie na zajęcie się tą dziedziną zabijania wolnego czasu już od dawna.

:X Kto to?

btw. Pamiętaj, żeby wstawiać rozdania na forum NA MASĘ, by nikt się nie nudził :D

babel92

Witam imiennika :)

Naprawdę fajnie, że trafiłeś na naszą stronę. Daje ona wielkie możliwości, tylko trzeba z nich umiejętnie korzystać ;) Jeśli jeszcze nie jesteś zdecydowany w jaką odmianę chcesz grać to polecam Ci grać wNo-Limit Hold'em strategią BSS FR. Chcesz wiedzieć na czym ona polega? Bardzo ważne na początek jest przeczytanie artykułów, które znajdziesz pod tym linkiem No-limit strategia big stack. Następnym etapem powinno być obejrzenie filmów naszych świetnych trenerów - zobaczysz jak wygląda teoria w praktyce! :) Oto filmy, które Ci polecam:

rusher88: No limit full ring – teoria microlimits
rusher88: No limit 10$ fullring
TheNaturat: No limit 10$ fullring

Tak przygotowany możesz zasiąść do stołów. Po każdej sesji warto przeanalizować swoje ręce i te, które sprawiły Ci największy problem wrzucić do oceny. Nasi sędziowie zawsze odpowiedzą na Twoje pytania - to świetny sposób na naukę! Ręce należy wrzucać w odpowiednim dziale No Limit Hold'em - przykłady rozdań.

Życzę powodzenia przy stołach! :f_thumbsup:

Sepurta

Witam Pana Patryka.
Życzę powodzenia i mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej.
Pozdrawiam.

Castro080

cze i powodzenia w grze _evil:

Witam,

mam nadzieje że zmieni się twoje nastawienie bo traktując pokera jako zabijacz czasu to rzeczywiście może z tego nic nie wyniknąć :) ale może jak trochę pograsz to się wkręcisz i zobaczysz że da się na tym całkiem nieźle zarobić

Pozdrawiam