Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam!

16 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
2,355 Wyświetlenia

witam wszystkich serdecznie. Przeglądam to forum już jakiś czas i muszę przyznać, ze robicie tutaj kawał dobrej roboty. Sporo poczytalem i dzięki wielu opiniom poprawiam swoją grę. W pokera gram od jakiegoś roku(live) natomiast w internecie 2 tydzień. Wybrałem starsy i na dzień dzisiejszy będę sIe ich trzymał. Jako początkujący gracz nie mogę znaleźć dla siebie odpowiedniej formy gry, gram t w fix limit i w ta nowa formule sng fifty 50, fixy gram na limicie 0,25-0,50 i idzie mi naprawdę dobrze. Co do fifty50 to gram te za 5$ i tez mi fajnie idzie co powoduje ze za grosz nie wiem na czym się skoncentrować;) moze Wy coś doradzicie. Na koniec muszę się pochwalić, ze dzisiaj wygrałem satelitke 45 osobowa do sunday storm co uważam za duży sukces na tym etapie rozwoju. Pozdrawiam wszystkich i życzę wielu sukcesów.

15 odpowiedzi

Cześć r3fleX,

witam Cię serdecznie na naszym forum i dziękuję za ciepłe słowa. Mam nadzieję, że Ty również przyczynisz się do rozwoju naszego forum, gdyż to użytkownicy przyczyniają się do znakomitej atmosfery na forum.

Wybór odmiany nie jest rzeczą łatwą i trudno jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie, która forma jest najlepsza. Poza tym, Twoje wyniki to zbyt mała próbka, aby na jej podstawie decydować, która odmiana jest dla Ciebie lepsza.
Może zwrócisz uwagę w czasie gry, która odmiana sprawia Ci najwięcej satysfakcji, przy czym niezależnie od wyników. Musisz bowiem pamiętać, że poker to nie tylko nieustanne wygrywanie.

Jeżeli będziesz miał pytania, pisz śmiało, a my na pewno Ci pomożemy.

Pozdrawiam,
dohpaZ

imgoingtomirage

Witaj r3fleX.

Dzięki za pochwały, miło nam :).

Jestem tego samego zdania co dohpaZ, warto wypróbować kilka różnych odmian i wybrać tą która nam daje najwięcej "funu" ale nie tylko opierając się na chwilowych wynikach :).

Pozdrawiam.

Witam. Mam takie pytanie czy jezeli juz zarejestrowalem sie na 2 platformach tj P* i FTP ale nie wiedzialem o mozliwosci korzystania z Waszych forumowych bonusow to czy teraz moge w jakis sposob je jeszcze otrzymac? Np dodatkowa wplata czy cos w tym rodzaju? BO chcialbym sobie ten status uzytkownika podniesc a zupelnie nie wiedzialem o w/w mozliwosciach. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz.

alkanpl

Nic się nie da zrobić niestety. Wiele graczy nad tym ubolewa :(... w tym ja.

To w jaki sposob udalo CI sie podbic status? poprzez posty na forum? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz.

JoannaCS

Witaj r3fleX,

StrategyPoints gromadzisz...

* … tworząc konto, z wykorzystaniem linka ze strony PokerStrategy.com, na jednym z naszych partnerskich poker roomów, np. Mansion Poker, Titan Poker lub PartyPoker.
* … otrzymując na to konto darmowy kapitał startowy 50 $ lub dokonując własnej wpłaty, w celu ugrania bonusu od depozytu.
* … grając na tymże koncie. Podczas gry gromadzisz automatycznie punkty StrategyPoints.

Jeśli masz już konto na danym poker roomie, to niestety nie możesz już utworzyć nowego konta poprzez PokerStrategy.com. Nie ma również możliwości przypisania istniejącego już konta do PokerStrategy.com.

Możesz natomiast założyć konto na poker roomie, na którym nie posiadasz jeszcze konta, z listy współpracujących z nami:
Przegląd bonusów na PokerStrategy.com

Pozdrawiam

Dziekuje bardzo za udzielone odpowiedzi. Interesuje mnie jedna rzecz czy moglbym zrobic taki manewr? Zalozylbym 2 konto na dziewczyne na FTP i wplacil kase i dodal do PokerStrategy znaczy skorzystal z rejestracji od Was? To nie bedzie problem?

Mooris

Napisane przez r3fleX
Dziekuje bardzo za udzielone odpowiedzi. Interesuje mnie jedna rzecz czy moglbym zrobic taki manewr? Zalozylbym 2 konto na dziewczyne na FTP i wplacil kase i dodal do PokerStrategy znaczy skorzystal z rejestracji od Was? To nie bedzie problem?

Hej

Znaczy możesz użyć linku referencyjnego do zaproszenia swojej dziewczyny na PokerStrategy.com - nie ma z tym problemu. Później może ona również starać się o kapitał startowy u nas.

Bo chyba o to chodzi, tak ?

Pozdrawiam

Witaj r3fleX,

Twoja dziewczyna może założyć swoje konto, jeśli jeszcze takowego nie posiada.

Natomiast zakładanie kolejnego konta "na kogoś" jest sprzeczne z regulaminem zarówno PokerStrategy.com, jak i poker roomów i raczej nie skończy się dobrze.

Pozdrawiam.

Witam i dziękuje za odpowiedzi. Raz jeszcze powiem o co mi chodzi. Założyłem na siebie konta ma starsach i ftp nie wiedząc o możliwości poprawy statusu na poker strategy dlatego chciałbym założyć dodatkowe konto na małżonkę na ftp ponieważ tam mam mniej pieniędzy. Wpłace pieniadze i docelowo będę na tym owym koncie na małżonkę grał wiec nie widzę tutaj chyba żadnego większego wykroczenia. Oczywiście małżonka w "!;) pozdrawiam. Dodam oczywiście ze jest osoba pełnoletnia.

Mooris

Zakładając konto na kogoś i grając na tym koncie złamiesz zasady zarówno PokerStrategy.com, jak i roomów. Wiąże się to z permanentną blokadą kont (w przypadku roomów zazwyczaj z konfiskatą pieniędzy).

Pozdrawiam

Dzięki za odpowiedz. Ale jest to dla mnie totalnie niezrozumiałe ponieważ mam trochę wspólnego z zakładami i np posiadam konta na dziewczynę ze względu na limity, przecież ona tez moze grać to raz dane wszelkie są zgodne z prawem i nie można wedle regulaminu takiej osoby wykluczyć. Także docelowo nie rozumiem problemu rejestruje swoją dziewczynę wplacam pieniadze i zyskuje wyższy status u Was na stronie na czym mi zależy. Chciałem założyć konto na Party Poker ale mam jakiś problem z założeniem ze względu na komputer Mac'a. Choćby sytuacja z tym Holendrem co grał w sunday milion i zajął 4 miejsce miał konto na ojca i grał i dopiero przez głupotę wyszło ze to nie on ale do tego czasu myśle, ze miał święty spokój. nie chce ciągnąć tego tematu jeżeli to jest nieuczciwe to tego nie zrobię tylko Was pytałem ale w dalszym ciagu uważam, ze śmiało mógłbym tak zrobić.

Witaj ponownie,

Sprawa jest prosta. Jedna osoba może mieć jedno konto. Kropka.

Jeśli posiadasz konto na kogoś innego, niezależnie od tego czy dane tej osoby są prawdziwe, czy nie, jeśli to nie owa osoba z niego korzysta, a Ty (a wierz mi, że zarówno poker roomy, jak i bukmacherzy są w stanie to stwierdzić), jest to łamanie regulaminu i może grozić zamknięciem obu kont, a przy sprzyjajacych wiatrach, również zablokowaniem środków.

Poza tym r3flex, może bukmaherka rządzi się innymi prawami, ale poker roomy oraz nasz serwis mają jasno określony regulamin, który zaakceptowałeś przy rejestracji swojego konta.

Pozdrawiam

Dziękuje ślicznie za odpowiedzi. Pozdrawiam.