Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] witam

8 Posts
4 Users
0 Reactions
405 Views

Witam szanownych kolegów i koleżanki. Mój znajomy(nie znam jego nicku tutaj) zaraził mnie pokerem jakiś czas temu i namówił mnie żebym spróbował grać w pokera na prawdziwe pieniądze. Początkowo bałem się tego bo nie chciałem stracić pewnie jak każdy z nas. Dowiedziałem się od niego że istnieje taka stronka jak poker srategy gdzie mogę otrzymać początkowy bonus na 50$ i spróbować za darmo. grałem jakiś czas na poker star i myślałem że jestem ' dobrym graczem bo w ciągu paru miesięcy zdobyłem dosyć pokaźną "kwotę". po przeczytaniu początkowych informacji jestem świadomy że popełniałem w tedy dużo błędów a gra na wirtualnu jest niczym w porównaniu na prawdziwe pieniądze. jakiś czas dzisiaj przyglądałem się jak grają ludzie na różnych stołach na ftp. i wiem że mam duże szanse urwać trochę od niedzielnych graczy. Wcześniej wspomniany znajomy gra na th nl 200 i wiem że doszedł do dobrych pieniędzy tylko dzieki tej stronce i info na niej zawartych. Życzę wszystkim monster ręki i dużo niedzielnych graczy. pozdrawiam

7 replies
Endurx

Witaj Siilvan

Cieszymy się że dołączyłeś do naszej społeczności, może opowiesz nam o tym jakie są twoje plany związane z pokerem, jaką odmianę chciałbyś grać? Wszystko co piszesz o PokerStrategy to prawda, korzystanie z materiałów szkoleniowych, uczestniczenie w treningach, czytanie artykułów oraz wstawianie rąk do oceny w dziale oceny rąk, wszystkie te czynniki sprawiają że z dnia na dzień możesz się stawać coraz lepszym graczem i w niedługim okresie czasu pomnażać swój kapitał.

Pozdrawiam Endurx

Witaj Siilvan,

Dobrze trafiłeś - nasze matariały pomoga Ci zostać wygrywającym graczem.

Widze, że Twoje konto jest jeszcze w trakcie weryfikacji - wykorzystaj ten czas na zapoznanie się z naszym forum i materiałami dostępnymi od statusu basic.

Mam nadzieję, że już wkrótce będziemy czytać kolejne Twoje posty :)

Pozdrawiam.

Moje plany zarobek. Jestem na tyle świadomy że pieniądze potrzebują czasu i te szybkie równo szybko się kończą a najszybciej w pokerze. Dlatego powoli do celu. W ciągu 2 lat mieć 5 zer na koncie i coś z przodu:) a później zobaczymy.
jak myślicie jest to możliwe?

Pozdrawiam

ps czekam nadal na weryfikacje mam nadzieje, że tylko do jutra bo już nie chce grać na wirtualne... a z wyników tam z 2k startowych zrobiłem w 6h 25k to jest nudne... (nie grałem wcale na wysokie stawki)

Cześć Siilvan,

dobrze, że masz plan, gdzie chcesz być za dwa lata, ale w pokerze lepiej nie stawiać sobie celów związanych z pieniędzmi, lecz lepiej planować sobie doskonalenie umiejętności. Pieniądze same się będą wygrywały ;)

Specyfika gry na wirtualnych pieniądzach jest trochę inna, dlatego nie sugerowałbym się tam wynikami osiąganymi. Poczytaj artykuły, przeglądnij forum, przeanalizuj rozdania, a na pewno gra na prawdziwe pieniądze szybciej przyniesie oczekiwane przez Ciebie wyniki. Jeżeli jednak spotka Cię seria niepowodzeń, to nie zniechęcaj się, lecz pracuj nad swoją grą dalej.

Pozdrawiam,
dohpaZ

Dzięki wiedzy mojego kolegi z której korzystam wiem że patrzy się na wyniki miesięczne lub nawet półroczne...
Czytam uczę się przeglądam filmiki i będę to robił tak długo jak starczy mi materiałów i mam nadzieje że przelejecie mi kapitał jak najszybciej bo dostanę wtedy dostęp do nowych materiałów i będę miał mniej naleciałości z gry na wirtualnu która rządzi innymi prawami

Tylko odrobinę cierpliwości. My z poziomu forum nie jesteśmy w stanie stwierdzić, jak się ma sprawa z Twoim kapitałem startowym.
Mam nadzieję, że pomyślnie przejdziesz proces weryfikacji, a wówczas otrzymasz kapitał startowy i będziesz mógł rozpocząć przygodę przy stolikach pokerowych :)

Hej Siilvan,

Widzę, że kapitał już na koncie, więc zabieramy się do gry ;)

Powodzenia!