Witam,
jako, iż jestem stosunkowo nowym użytkownikiem PS, a nie widziałem wcześniej tego tematu, chciałbym się ze wszystkimi przywitać.
Pozdrawiam,
Nuts
Witam,
jako, iż jestem stosunkowo nowym użytkownikiem PS, a nie widziałem wcześniej tego tematu, chciałbym się ze wszystkimi przywitać.
Pozdrawiam,
Nuts
Cześć nutamaretto,
bardzo ładny post powitalny ![]()
Cieszę się, że aż tak dużo o sobie napisałeś.
W jednej kwestii masz całkowitą rację. Regularna nauka i kształcenie swoich umiejętności na pewno przyniosą efekty i będziesz mógł pokonywać kolejne limity. Im wyższy limit, tym szybciej będziesz zdobywał StrategyPoints i status Black Member osiągniesz jeszcze przed emeryturą ![]()
Nie graj na play money, gdyż jak sam zauważyłeś, gra tam nie ma żadnego podłoża matematycznego, ani strategicznego. Otrzymałeś od nas kapitał startowy, to z niego korzystaj i graj na najniższych stawkach. Jeżeli czegoś nie będziesz wiedział, nasz zespół jest do Twojej dyspozycji i zawsze służy Ci pomocą i radą. U trenerów możesz dowiedzieć się, jak wygląda ich gra, nasi sędziowie pomogą Ci wyszukać błędy w grze, a moderatorzy poprowadzą Cię przez forum.
Pamiętaj również o przestrzeganiu zasad zarządzania kapitałem, gdyż jest to najważniejsza rzecz w pokerze.
Pozdrawiam i życzę sukcesów przy stolikach,
dohpaZ
Cześć Nutsie
Fajne przywitanie - cieszę się, że trafiłeś na ten wątek i mam nadzieję, że wkrótce będziemy mogli czytać kolejne Twoje posty. Może blog - co ty na to?
Fajny i sprawdzony przez wielu naszych użytkowników sposób na analizę własnej gry.
Pozdrawiam
Kto wie, kto wie, wszystko w swoim czasie, może i na bloga później czas się znajdzie
Pozdrowienia dla rodzinki