Mam na imię Damian i jestem raczej początkującym pokerzystą. Sporadycznie pogrywałem ze znajomymi przy piwku ale spodobało mi się i zacząłem grac na internecie na bet365 ale niestety bez jakich kolwiek korzyści a wręcz przeciwnie
Na wasza stronkę trafiłem przypadkiem mam nadzieje ze dużo się z wami nauczę!
Cześć Damian,
cieszę się, że trafiłeś na naszą stronę i spodobało Ci się tutaj. Mogę Ci również zagwarantować, że sporo się u nas nauczysz. Teraz wszystko zależy od Ciebie, my oferujemy materiał szkoleniowy, a Ty musisz sam zdecydować w jakim stopniu go wykorzystasz.
Napisz nam jeszcze, jaka odmiana Cię interesuje, a wskażemy Ci materiały, które będą pomocne w starcie Twoje kariery pokerowej.
Pozdrawiam,
dohpaZ
Zazwyczaj grywałem NL holdem ale zdarzało mi się też grac turnieje "double" w sumie sam nie wiem na co sie ukierunkować i na czym łatwiej zarobić jakieś pieniądze...
Mam takie pytanie, rozwiązałem wasz quiz i nei wiem który poker room wybrać (FTP, WilliamHill, CakePoker oraz PartyPoker)
Może mi ktoś doradzić jak przebiega obrót bonusu na poszczególnych portalach?
Szczegółowy opis, co należy zrobić, aby uwolnić kapitał startowy, znajdziesz na tych stronach: FullTiltPoker, William Hill, Party Poker oraz Cake Poker.
Każdy z tych roomów ma swoje wady i zalety. Największym z nich jest oczywiście FullTiltPoker, a na William Hill otrzymasz najlepszy przelicznik rake'u na StrategyPoints (5 StrategyPoints za każdego dolara rake'u). A na pewno nie będziesz miał trudności ze znalezieniem stolików do gry, gdyż na wszystkich tych roomach jest dość spora liczba stołów nl.
Bardzo dobrym przygotowaniem do gry w NL jest filmik naszego trenera rusher88 o grze na NL2. Trener opowiada w nim o tym, co trzeba robić w pewnych sytuacjach oraz na co zwracać uwagę.
Zawsze możesz również wpaść na treningi tego samego trenera, które odbywają się w poniedziałki oraz piątki. Podczas treningu możesz pomęczyć naszego specjalistę pytaniami.