Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
345 Wyświetlenia
gaone

Witam

Nazywam się Damian i dopiero niecały rok mogę grać legalnie w pokera na pieniądze :) Czekałem na to z niecierpliwością, bo miałem dość niepoważnej gry w której mało się mogłem nauczyć. Mam nadzieję, że razem z PokerStrategy i poważnymi graczami to się zmieni :) Teraz tylko czekać na wpłatę 50$.

Pozdrawiam i do "usłyszenia" w innych działach forum :)

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
ktosik

Witaj Damianie

Miło mi Cie powitać na naszym forum. Z wypowiedzi Twojej można wywnioskować, że miałeś już do czynienia z pokerem. Nie mniej zapraszam Cię do działu z artykułami opisującymi strategie w różnych odmianach Strategie

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Gier32o

Napisane przez gaone
Witam

mogę grać legalnie w pokera na pieniądze :)

Not :f_grin:

Ale powodzenia życze, co bedziesz gral? :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
gaone

Nie wszędzie ale jednak :)

Dzięki. NL Texas.

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Cześć Damian,

miło, że postanowiłeś się przywitać. Mam nadzieję, że wiesz, że otrzymując kapitał startowy na Poker770, na Twoje konto zostanie nałożona automatyczna ochrona bankrolla - służy to Twojemu dobru i ochronie kapitału. Czasami bywa wkurzające (wiem z doświadczenia), ale nauka powinna bazować na stopniowym zwiększaniu limitów ;)

Więcej informacji na temat Poker770, zarówno kapitału startowego, jak i ochrony bankrolla, znajdziesz w poniższym linku:

Poker770 FAQ

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
gaone

Odkąd czekam na transfer ciągle czytam forum/portal więc już wszystko wiem :)

Co do ochrony bankrolla - cieszę się, że takie coś jest, bo gdyby nie było to z powodu braku doświadczenia mógłbym szybko wszystko przegrać :)

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Napisane przez gaone

Odkąd czekam na transfer ciągle czytam forum/portal więc już wszystko wiem :)

Co do ochrony bankrolla - cieszę się, że takie coś jest, bo gdyby nie było to z powodu braku doświadczenia mógłbym szybko wszystko przegrać :)

Brawo! Takie podejście się ceni _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat