Skip to forum
Notifications
Clear all

Witam

2 Posts
2 Users
0 Reactions
245 Views

Witam wszystkich!

Na początek chciałem Wam podziękować za przyznanie mi srebrnego statusu na start, bo od zdania quizu rok temu nie próbowałem nawet grać, a to dało mi impuls, żeby jednak spróbować swoich sił :) Swoją przygodę zacznę chyba od FL na PokerParty, aby uzbierać punkty, docelowo myślę o graniu SnG. No i cóż, życzcie mi powodzenia!

Schevik

Reply
1 reply
galer

Cześć Schevik! :)

Szkoła PokerStrategy.com jest hojna jeśli chodzi o promocje, konkursy i ciekawe akcje, ale to już pewnie wiesz, mieniąc się srebrem na forum :f_thumbsup:
Mam nadzieję, że skoro dzięki temu zacząłeś grać, to będzie to taki kopniak na szczęście, który zapoczątkuje Twoją pokerową karierę.

Jeśli wahasz się między wyborem odmiany na początek, to zajrzyj do artykułu Jaki rodzaj Texas Hold'em najbardziej Ci odpowiada?

Granie Fix Limit na początku to moim zdaniem dobry wybór. Choć wariancja może dać się we znaki, to jednak gra jest spokojniejsza i bardziej matematyczna. Pozwoli Ci to powoli ogarniać sytuacje i na pewno zaowocuje w przyszłości, obojętnie jaką potem wybierzesz odmianę.
Nie zrażaj się i nie słuchaj drwiących wypowiedzi ludzi, którzy uważają, że gra w "guziki" to nie prawdziwy poker.
Również głosy o rychłej śmierci fixa możesz wrzucić między bajki. Słyszymy już to od lat, a niezmiennie można znaleźć dobre stoły na wielu pokerroomach.

Co do filmów i artykułów, to mając srebrny status, masz już dostęp do naprawdę pokaźnej kolekcji materiałów!

Artykuły znajdziesz pod tym linkiem. Jak widzisz możesz już przebierać w ponad 30 pozycjach.

Jeśli chodzi natomiast o filmy, to klikając tutaj masz już niezły wybór.

Pisz w razie jakichkolwiek pytań!

Powodzenia! :sdrink

Reply