Skip to forum
Notifications
Clear all

Witam!

6 Posts
4 Users
0 Reactions
394 Views

Witam wszystkich!
Mam na imię Karol, pokerem interesuje się od niedawna, jestem w trakcie studiowania Waszych materiałów, podoba mi się Wasze podejście do tematu, wygląda bardzo profesjonalnie.
Pozdrawiam!

Reply
5 replies
pabloe65

Siema Siema :pokerface:

Reply

Cześć Karol,

cieszę się, że podobają Ci się nasze materiały, ale zapewniam Cię, że to co zobaczyłeś, to dopiero czubek góry lodowej. Jak tylko zdobędziesz wyższe statusy, to wrota naszej wiedzy otworzą się przed Tobą otworem. Będziesz miał bowiem nie tylko dostęp do większej ilości materiałów szkoleniowych, lecz także będziesz mógł korzystać z pewnych działów na forum, które są zarezerwowane dla naszych VIPów.

Napisz też, jaka odmiana Cię interesuje i w co grasz, abyśmy mogli polecić Ci odpowiednie materiały szkoleniowe.

Pozdrawiam,

dohpaZ

Reply

Dziękuję za przywitanie :)
dohpaZ, nie wątpię że jeszcze długa droga przede mną ;)
Gram full ringi, NLH, NL2-4 BSS / MSS.
Od razu zadam pytanie, skorzystałem z promocji 5x10 na poker770, pierwszą transze otrzymałem, obecnie w StrategyPoints'ach mam 16,55 punktów, 10 od PS 6,55 od Poker770, kiedy mogę liczyć na kolejne 10$? Czy trzeba czekać 7 dni?
Z góry dziękuje za odpowiedź
Pozdrawiam
Karol

Reply

Hej,

tak, zawsze musisz czekać na kolejną transzę kapitału startowego 7 dni. Ograniczenie to możesz znieść, jeśli dokonasz wpłaty co najmniej 100 $, gdyż wówczas otrzymasz pozostałą część kapitału startowego od razu. Więcej na temat uwalniania kapitału startowego znajdziesz na stronie:

-> Jak działa 50 $ kapitału startowego na Poker770?

No to trochę filmów do oglądania. Nasz trener babel92 nagrał ciekawą serię dla początkujących graczy, w której będziesz mógł zobaczyć, na co zwracać uwagę na niskich stawkach.

-> Step by step: cześć 1

-> Step by step: cześć 2

-> Step by step: cześć 3

-> Step by step: cześć 4

-> Step by step: cześć 5

-> Step by step: cześć 6

Pozdrawiam i owocnego oglądania.

Reply

Siem :pokerface:

Reply