Konto mam od dłuższego czasu, jedynym powodem jego założenia była promocja...
Teraz człowiek trochę dojrzał uspokoił się i stwierdził że trzeba zacząć się rozwijać.
Sytuacja na rozwój jest na tyle trudna że trzeba to połączyć z pracą etatową oraz rodziną ![]()
Tak na dobrą sprawę w "poważniejszego" pokera bawie się może od pół roku jak znajomi zaczęli wygrywać ciekawsze turnieje.
Głównie staram się grywać MTT z maksymalnym wpisowym do 5.
Podstawowym błędem u mnie jest brak przestrzegania bankrolla przez co mój wykres wygląda jak sinusoida.
Witaj! :sdrink
Miło mi Cie powitać na naszym forum!
A jak idzie nauka z naszych materiałów szkoleniowych? Jeżeli pozwolisz to podrzucę Ci kilka ciekawych produkcji filmowych naszego trenera uczniaka.
Widzę też, że masz problemy z przestrzeganiem BRM, więc pewnie masz i problemy z mindsetem, a jak mindset to nie można zaproponować nic lepszego jak produkcje lechrumskiego! .
Może w rozwoju pomoże Ci założenie bloga? Wielu pokerzystów posiada blogi, które pomagają im w rozwoju! Jeżeli na razie nie chcesz bloga to polecam poczytać blogi graczy MTT, wiele się z nich można nauczyć! No i najważniejsze, analiza rozdań. Bez tego to ani rusz!
Jeżeli masz jakieś pytania to wal śmiało.
Jeszcze raz witam Cię serdecznie! ♠_thumbsup:
Pozdrawiam
Witaj Wybrzeze,
miło Cię powitać na naszym forum, mimo że jesteś zarejestrowany od dłuższego czasu. Nigdy nie jest za późno, żeby się przywitać i szlifować swoją zarówno wiedzę jak i umiejętności pokerowe :).
Mówisz o turniejach MTT do 5$, mogę Ci polecić takie filmiki:
Trening MTT z uczniakiem - część 1
Trening MTT z uczniakiem - część 2
Micro MTT review - gra na deepstacku
Micro MTT review - gra na shortstacku
Micro MTT review - semi i final table
To najświeższe pozycje, które powinny Ci pomóc w dalszej przygodzie z MTT ![]()
Aby rozwijać swoje umiejętności pokerowe, możesz również uczęszczać na treningi, które znajdziesz tutaj: Treningi na PokerStrategy.com
W razie pytań lub jakichkolwiek wątpliwości, pisz, postaram się pomóc w stawianiu pierwszych kroków na forum ![]()
Pozdrawiam,
kleko91
EDIT: venatici mnie wyprzedził
:(