Skip to forum
Notifications
Clear all

Witam,

5 Posts
5 Users
0 Reactions
355 Views
Wybrzeze

Konto mam od dłuższego czasu, jedynym powodem jego założenia była promocja...
Teraz człowiek trochę dojrzał uspokoił się i stwierdził że trzeba zacząć się rozwijać.
Sytuacja na rozwój jest na tyle trudna że trzeba to połączyć z pracą etatową oraz rodziną :)

Tak na dobrą sprawę w "poważniejszego" pokera bawie się może od pół roku jak znajomi zaczęli wygrywać ciekawsze turnieje.
Głównie staram się grywać MTT z maksymalnym wpisowym do 5.
Podstawowym błędem u mnie jest brak przestrzegania bankrolla przez co mój wykres wygląda jak sinusoida.

Reply
4 replies
venatici

Witaj! :sdrink

Miło mi Cie powitać na naszym forum!
A jak idzie nauka z naszych materiałów szkoleniowych? Jeżeli pozwolisz to podrzucę Ci kilka ciekawych produkcji filmowych naszego trenera uczniaka.

Widzę też, że masz problemy z przestrzeganiem BRM, więc pewnie masz i problemy z mindsetem, a jak mindset to nie można zaproponować nic lepszego jak produkcje lechrumskiego! .

Może w rozwoju pomoże Ci założenie bloga? Wielu pokerzystów posiada blogi, które pomagają im w rozwoju! Jeżeli na razie nie chcesz bloga to polecam poczytać blogi graczy MTT, wiele się z nich można nauczyć! No i najważniejsze, analiza rozdań. Bez tego to ani rusz!

Jeżeli masz jakieś pytania to wal śmiało.

Jeszcze raz witam Cię serdecznie! _thumbsup:
Pozdrawiam

Reply
kleko91

Witaj Wybrzeze,

miło Cię powitać na naszym forum, mimo że jesteś zarejestrowany od dłuższego czasu. Nigdy nie jest za późno, żeby się przywitać i szlifować swoją zarówno wiedzę jak i umiejętności pokerowe :).

Mówisz o turniejach MTT do 5$, mogę Ci polecić takie filmiki:

:club: Trening MTT z uczniakiem - część 1
:club: Trening MTT z uczniakiem - część 2

:club: Micro MTT review - gra na deepstacku
:club: Micro MTT review - gra na shortstacku
:club: Micro MTT review - semi i final table

To najświeższe pozycje, które powinny Ci pomóc w dalszej przygodzie z MTT :)

Aby rozwijać swoje umiejętności pokerowe, możesz również uczęszczać na treningi, które znajdziesz tutaj: Treningi na PokerStrategy.com

W razie pytań lub jakichkolwiek wątpliwości, pisz, postaram się pomóc w stawianiu pierwszych kroków na forum :)

Pozdrawiam,
kleko91

EDIT: venatici mnie wyprzedził :( :( :(

Reply

Dzięki za przydatne informacje Panowie :)

Reply
lucs79

Czesc Pawelku:)

Reply