Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
194 Wyświetlenia
konrad1007

Witam,
Nazywam się Konrad, konto założyłem pod koniec liceum, niestety wtedy podszedłem do tego zbyt entuzjastycznie, przeczytałem kilka artykułów, rozwiązałem quiz na rozpoczęcie bankrolla, na platformie PartyPoker pomnożyłem to do ~95$, po czym nie przestrzegając bankrolla spadłem na ~20$, po kilkumiesięcznej przerwie PartyPoker miałem problemy z zalogowaniem się (właśnie napisałem maila do nich w celu przypomnienia maila) i dałem sobie spokój. teraz po ~4 latach podszedłem do tematu skrupulatniej, 2 dni czytałem oraz oglądałem materiały wideo (bardzo pomocny był dla mnie leakfinder od Timothees'a, teraz przejrze filmy od uczniaka których nie widziałem ze względu na ustawiony limit Buyinu).
Od 5 dni próbowałem grać cash/mtt/mtt(15 i 30min)/sng, bilans (-3/+55/+6/0), muszę przyznać, że najbardziej do gustu przypadły mi MTT, potem SnG, preferuję odmianę FR.
Gram na platformach Pokerstars(niestety niepowiązane z pokerstrategy), Betfair poker, niedługo zacznę na PKR i od sierpnia na Poker770.
Pozdrawiam ekipę, trenerów oraz użytkowników.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
Mooris

Hej konrad1007,

Super, że wracasz do gry po takiej przerwie - szacun :)

Jeśli chodzi o niepowiązane konto PokerStars, to pamiętaj, że zawsze możesz dokonać zakupu StrategyPoints - srebro to tylko 9 $ na miesiąc.

Jeśli będziesz miał jakieś pytania - pisz śmiało.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat