Witam,
Nazywam się Konrad, konto założyłem pod koniec liceum, niestety wtedy podszedłem do tego zbyt entuzjastycznie, przeczytałem kilka artykułów, rozwiązałem quiz na rozpoczęcie bankrolla, na platformie PartyPoker pomnożyłem to do ~95$, po czym nie przestrzegając bankrolla spadłem na ~20$, po kilkumiesięcznej przerwie PartyPoker miałem problemy z zalogowaniem się (właśnie napisałem maila do nich w celu przypomnienia maila) i dałem sobie spokój. teraz po ~4 latach podszedłem do tematu skrupulatniej, 2 dni czytałem oraz oglądałem materiały wideo (bardzo pomocny był dla mnie leakfinder od Timothees'a, teraz przejrze filmy od uczniaka których nie widziałem ze względu na ustawiony limit Buyinu).
Od 5 dni próbowałem grać cash/mtt/mtt(15 i 30min)/sng, bilans (-3/+55/+6/0), muszę przyznać, że najbardziej do gustu przypadły mi MTT, potem SnG, preferuję odmianę FR.
Gram na platformach Pokerstars(niestety niepowiązane z pokerstrategy), Betfair poker, niedługo zacznę na PKR i od sierpnia na Poker770.
Pozdrawiam ekipę, trenerów oraz użytkowników.
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Witamy! Przedstaw się!
2
Użytkownicy
0
Reakcje
194
Wyświetlenia
1 odpowiedź
Hej konrad1007,
Super, że wracasz do gry po takiej przerwie - szacun
Jeśli chodzi o niepowiązane konto PokerStars, to pamiętaj, że zawsze możesz dokonać zakupu StrategyPoints - srebro to tylko 9 $ na miesiąc.
Jeśli będziesz miał jakieś pytania - pisz śmiało.
Pozdrawiam