Cześć.
Mam na imię Robert. Zawsze lubiłem pokera, ale jakoś nie było okazji zabrać się za to poważnie, aż jednego dnia pomyślałem "do diabła co mi tam" i tak o jestem sobie świeżak poznając całą internetową otoczkę gry w texas hold'em. Także będę wdzięczny za wszelkie sugestie i pomoc w rozwoju i do zobaczenia przy stolikach.
Cześć Robert,
widzę, że rejestrowałeś się na naszej stronie przed 4 laty. Coś porabiał w tym czasie, że dopiero teraz postanowiłeś wyjść z ukrycia?
Napisz nam jeszcze, czy masz zamiar grać przy stolikach cashowych, czy skłaniasz się w stronę gry turniejowej? Jeśli nam podasz tę informację, łatwiej będzie nam podać Ci odpowiednie materiały szkoleniowe.
Pozdrawiam
4 lata masakra jakaś jak ten czas leci.
Trochę się przez ten czas pokerowo obijałem
no ale trzeba to zmienić.
Nie wiem jeszcze dokładnie jaka jest różnica między grami cash a turniejami, mogę się tylko domyślać.
Chciałbym sprawdzić oba rodzaje z tym że w pierwszej kolejności stawiałbym na gry cashowe.
To chyba na razie tyle.
Pozdrawiam
Hej Robert,
jako małą pomoc mogę Ci podsunąć poniższy artykuł o odmianach Texas Hold'em:
-> Jaki rodzaj Texas Hold`em najbardziej ci odpowiada?
Masz tam opisane gry cashowe nl oraz gry turniejowe SnG. Poczytaj i jak będziesz miał dodatkowe pytania, z chęcią na nie odpowiemy.
Pozdrawiam
Dzięki za pomoc.
Na razie skupię się na FL póxniej przejdę na NL może w przyszłości turnieje zobaczymy.
Przy okazji mam pytanie którą opcję wybrać do wpłaty mam nadzieję że nie tylko
pieniędzy na konto pokerowe Neteller czy Skrill? który jest bardziej przyjazny, elastyczny w kwestii obsługi, nie zdziera kasy i nie robi pod górę.
Poza tym mam problemy ze ściągnięciem niektórych darmowych programów z waszej strony.
Będę wdzięczny za pomoc
Jezeli chodzi o programy, to wejdz na ang strone PS i pobierzesz je bez problemu. Pozdrawiam
Hej Robert,
jeśli chodzi o pobieranie programów z naszej strony, to upewnij się, że nic nie blokuje wykonywania skryptów na naszej stronie oraz żaden program nie blokuje pobierania oprogramowania pokerowego. Mogą to być firewall lub oprogramowanie antywirusowe.
Jeśli chodzi o portfel elektroniczny, to jest to zależne od upodobań. Skrill pobiera niższe opłaty, lecz można wypłacać z bankomatu niższe kwoty. Sam korzystam z obu i nie widzę większej przewagi jednego nad drugim.
Jeśli chodzi o Skrill, to możesz skorzystać z naszej promocji:
-> Skrill (Moneybookers) – darmowe 10 $ w gotówce
Pozdrawiam