Witam.
Mam na imie Przemek. W pokera gram od 6 miesiecy. Na PokerStrategy probuje podszkolic sie glownie w 9 max SNG.
Cześć Przemek,
cieszę się, że mam zaszczyt Cię powitać na naszym forum.
A czy w tych ostatnich 6 miesiącach udało Ci się odnieść jakieś sukcesy? Pochwal się.
Jeśli chodzi o materiały szkoleniowe z SnG, to być może zainteresują Cię poniższe produkcje naszego trenera:
-> SnG dla początkujących - część 1
-> SnG dla początkujących - część 2
-> SnG dla początkujących - część 3
Znajdziesz tam trochę wiadomości ogólnych. Jeśli widziałeś już te filmy, to napisz, a postaramy się podsunąć coś innego.
Jeśli grasz w SnG, to bez wątpienia przydatne będzie narzędzie ICM Trainer, w którym będziesz mógł poćwiczyć grę.
Powodzenia przy stolikach!
DZieki za filmiki, ale wolalbym bardziej cos w rodzaju analizy gry w roznych fazach turnieju, pushing/calling ranges na bubblu itp.
Jak na razie brak jakichkolwiek sukcesow(jesli chodzi o online poker), najpierw probuje wybudowac jakis pokazny bankroll przez te SNG. Zaczynalem od $3, a teraz gram $ 15, czyli ide w dobrym kierunku :D. Wczesniej grywalem sporo live i wygralem pare mniejszych turkow za okolo $ 3/4 k. Poza tym 3 cashe w WSOP Circuit (najwieksza $ 1.5k) czyli raczej nic specjalnego.
Hej LBrown,
Jeśli chodzi o analizę gry, to wyfiltrowałem Ci w naszej wyszukiwarce kilka filmów, które mam nadzieję będą odpowiadały Twojemu zapytaniu - przejdź do filmów.
Dodatkowo polecam program HoldemResources Calculator - jest to program do nauki i analizy gry w turniejach Texas Hold'em, szczególnie w późnej fazie rozgrywki. Więcej informacji o nim znajdziesz tutaj.
Pozdrawiam