Zaczynam grę hazardową jaką jest poker , słyszałem że w Polsce jest to nie legalne jak to jest ?. Wszystkie pokeromy są wypłacalne ? . Grałem na EverestPoker ale wpłaciłem tylko 20 złoty i prawie zaraz wypłaciłem żeby sprawdzić wszystko było ok . NA INNYCH POKEROMACH JEST TAK SAMO . Na które trzeba uważać . Pozdrawiam .
Witaj, tak w naszym kraju poker jest zabroniony i uwazany jest za gre hazardowa, jezeli chodzi o wyplacalnosc to wszystkie znane pokerroomy sa wyplacalne, jedne wyplacaja szybciej drugie wolniej, osobiscie nie gralem jeszcze w takim ktory by nie wyplacil. Pozdrawiam :-)
Cześć lukasmazurek.
Witaj na naszym forum ![]()
Poker live jest w Polsce dozwolony w kasynach
Jeśli chodzi o grę online to nie jest tak różowo, jednak bez większych obaw i problemów można grać.
Poker roomy to w większości duże, poważne firmy, które są jak najbardziej wypłacalne i można bez problemu wpłacać i wypłacać środki.
Warto jednak skorzystać z oferty otrzymania darmowej gotówki od nas, dzięki czemu bez wpłacania swoich środków będziesz mógł rozpocząć grę.
Dodatkowo rejestrując się na poker roomach z nami współpracującymi będziesz mógł zdobywać wyższe statusy i otrzymywać szerszy dostęp do naszych materiałów szkoleniowych: artykułów, filmów i treningów.
Jeśli masz jakieś pytania, to śmiało ![]()
Pozdrawiam