Witam.
Jestem Michał.Od pewnego czasu zainteresowałem się pokrem.Chciałbym czerpać z tego jakieś korzyści
. Mam nadzieję że mi pomożecie
Cześć michal699,
Jeśli chcesz zacząć przygodę z pokerem to polecam zainteresować się naszą ofertą darmowej gotówki:
Naprawdę warto, bo uzyskasz wtedy brązowy status i będziesz miał dostęp do wielu nowych filmów i artykułów, które pomogą Ci stawać się coraz lepszym graczem.
Może napiszesz czym jeszcze się interesujesz poza pokerem? ![]()
Pozdrawiam
Oprócz pokera to interesuje mnie sport. Kulturystyka i pływanie.Jestem aktywny.Lubię podróżować ![]()
Darmowa gotówka już jedzie ![]()
Czy możesz polecić mi jakieś materiały szkoleniowe?
Bardzo dobrze że jesteś aktywny, bo to świetnie wpływa na mindset, który jest ważny w pokerze.
Zdecydowałeś już jaką odmianę pokera będziesz grał? Interesują cię SnG/turnieje/gry stolikowe? Napisz proszę, wtedy będę mógł dla Ciebie wybrać odpowiednie materiały z naszej oferty. ![]()
Pozdrawiam
Hej!
To ja w takim razie Ci podam materiały.
Dwa artykuły wprowadzające do gry na tych stołach:
Gra short handed - teoria
Short handed: podstawy gry przed flopem Wprowadzenie
Fajna produkcja naszego trenera o przechodzeniu kolejnych stawek i zmianach w dynamice:
Powoli i do przodu
Odnośnie SnG, to również warto zacząć od artykułów:
Strategia Sit & Go (SnG)
Z kolei, wiele też zależy od tego, które SnG Cię interesują, gdyż mamy szeroki wachlarz różnych kursów. Jeżeli się zdecydujesz, to znajdę odpowiednie materiały.
Pozdrawiam,
Pomarancza.
Napisane przez michal699
Oprócz pokera to interesuje mnie sport. Kulturystyka i pływanie.Jestem aktywny.Lubię podróżować
![]()
Darmowa gotówka już jedzie![]()
Czy możesz polecić mi jakieś materiały szkoleniowe?
Hej michal699,
Uzupełniając wypowiedzi przedmówców, dodam tylko, że mamy także forum sportowe - zachęcam do dzielenia się swoimi przemyśleniami i pisania o swoich sportowych zainteresowaniach właśnie tam: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/board.php?boardid=378
W końcu "w zdrowym ciele zdrowy duch"
Pozdrawiam!