Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

8 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
318 Wyświetlenia

Witajcie,

Gram w pokera około 4 lat , obecnie Holdem NL25 . Mam nadzieję że stworzenie tu konta pomoże mi w dalszym rozwoju .

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
aldoraine

Na jakim roomie grasz? Polecam podpięcie konta do pokerstrategy. Będziesz miał dostęp do materiałów szkoleniowych.

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Hej DanyAnon,

Cieszę się że dołączyłeś do naszej społeczności. Tak jak napisał aldoraine, polecam założyć konto na którymś z naszych poker roomóow aby uzyskać dostęp do materiałów szkoleniowych.

Listę roomów znajdziesz tutaj: Nasze poker roomy

Grając NL25 spokojnie uzyskasz złoty status, co da ci dostęp do wielu przydatnych artykułów i filmów. ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Witam :)

[treść wyedytowana]
//powód: link narusza regulamin forum - Toluvel

Odpowiedz
Cytat
Pastor69

Powodzenia i dużej cierpliwości.

Odpowiedz
Cytat

A jeżeli do pokerstrategy przypisze konto stworzone bez waszego kodu ( rejstrowałem się przed założeniem konta na pokerstrateg ) to będą mi naliczane punkty satusowe ?

Odpowiedz
Cytat
kamil13151

Witaj DanyAnon.

Napisane przez DanyAnon
A jeżeli do pokerstrategy przypisze konto stworzone bez waszego kodu ( rejstrowałem się przed założeniem konta na pokerstrateg ) to będą mi naliczane punkty satusowe ?

Mowa o koncie na PokerStars? Jeżeli tak, to niestety nie ma możliwości podpięcia konta.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
draco09

Witam, myślę, że spora większość ( a może się mylę) jest znacznie niżej w pokerowej ścieżce po limitach, choć jest masa fanatyków, którzy na pewno sprawią, że Twoja gra tylko zyska :-) Powodzenia!

Odpowiedz
Cytat