Witajcie,
Gram w pokera około 4 lat , obecnie Holdem NL25 . Mam nadzieję że stworzenie tu konta pomoże mi w dalszym rozwoju .
Witajcie,
Gram w pokera około 4 lat , obecnie Holdem NL25 . Mam nadzieję że stworzenie tu konta pomoże mi w dalszym rozwoju .
Na jakim roomie grasz? Polecam podpięcie konta do pokerstrategy. Będziesz miał dostęp do materiałów szkoleniowych.
Hej DanyAnon,
Cieszę się że dołączyłeś do naszej społeczności. Tak jak napisał aldoraine, polecam założyć konto na którymś z naszych poker roomóow aby uzyskać dostęp do materiałów szkoleniowych.
Listę roomów znajdziesz tutaj: Nasze poker roomy
Grając NL25 spokojnie uzyskasz złoty status, co da ci dostęp do wielu przydatnych artykułów i filmów. ![]()
Pozdrawiam
A jeżeli do pokerstrategy przypisze konto stworzone bez waszego kodu ( rejstrowałem się przed założeniem konta na pokerstrateg ) to będą mi naliczane punkty satusowe ?
Witaj DanyAnon.
Napisane przez DanyAnon
A jeżeli do pokerstrategy przypisze konto stworzone bez waszego kodu ( rejstrowałem się przed założeniem konta na pokerstrateg ) to będą mi naliczane punkty satusowe ?
Mowa o koncie na PokerStars? Jeżeli tak, to niestety nie ma możliwości podpięcia konta.
Pozdrawiam.
Witam, myślę, że spora większość ( a może się mylę) jest znacznie niżej w pokerowej ścieżce po limitach, choć jest masa fanatyków, którzy na pewno sprawią, że Twoja gra tylko zyska :-) Powodzenia!