Skip to forum
Notifications
Clear all

Witam!

4 Posts
2 Users
0 Reactions
292 Views
Prezesura

Witam wszystkich!
Mam na imię Tomek. W pokera gram od kilku miesięcy, tą piękną grę pokazał mi kolega i od razu mi się spodobała. Jestem słabym graczem :why: , próbuje grać FL z miernym skutkiem, póki co jestem dawcą :deadhappy:( i nie piszcie mi że powinienem dać sobie spokój z pokerem bo tak nie zrobię :D).Chcę się nauczyć grać, i myślę że z waszą pomocą mi się uda.
Pozdrawiam wszystkich.... :fdrink :fdrink :fdrink

Reply
3 replies
Crimson

Hej Tomek,

Fajnie że postanowiłeś się przywitać. :fdrink

Nie myślałeś żeby przejść na odmianę No Limit? Jest ona najpopularniejsza i mamy bardzo dużo materiałów dotyczących tej odmiany. Warto się nad tym zastanowić. ;)

Skoro już grasz w pokera to polecam skorzystać z naszej oferty partnerskich poker roomów. Na każdym oferujemy bonus od pierwszej wpłaty, który pozwoli ci nieco podbudować kapitał. Do tego będziesz mógł zdobyć wyższy status i mieć dostęp do większej ilości artykułów i filmów.

Pozdrawiam :sdrink

Reply
Prezesura

Myślałem aby przejść na NL albo MTT, i tak chyba zrobię, bo próbowałem grać w te odmiany pokera , i chyba lepiej się tam czuję. Tym bardziej , jak obejrzałem cały ostatni turniej EPT. pzdr. :)

Reply
Crimson

Na pewno nie pożałujesz przejścia na NL. Polecam na początek gry cash fullring albo SNG, bo do MTT trzeba mieć spory bankroll.

Daj znać jak masz jeszcze jakieś pytania, na wszystkie odpowiem. ;)

Pozdrawiam

Reply