Witam, Szymon jestem, 23 wiosny. Cel ? Nauczyć się dobrze grać i wygrywać
:fdrink
Witaj fr0dzik,
Miło, że zarejestrowałeś się u nas, mam nadzieje, że będzie to pierwszy krok na Twojej ścieżce ku high stakes
Na początek odsyłam Cię do naszej oferty darmowej gotówki
warto też założyć bloga w odpowiednim dziale (odmiana jaką zamierzasz grać), w tym miejscu nie mógłbym Ci nie podać linku do naszego działu strategii.
Jeżeli nie wybrałeś jeszcze żadnego poker roomu to odsyłam Cię do: poker roomy tam możesz wybrać swój poker room lub poker roomy, na których są atrakcyjne promocje dla naszych użytkowników.
Jeżeli będziesz mieć jakiekolwiek pytania, to nie wahaj się pytać.
Pozdrawiam,
Zoom32r
Konkretny cel więc i jego osiągnięcie z odrobiną samozaparcia nie będzie trudne :-)
No fakt cel konkretny ale niestety coś słabo to idzie. Darmowa dyszka poszła w niepamięć, podpiąłem się pod NetBet który w ogóle mi się nie podoba. Chciałem się podpiąć pod P* no ale się nie udało (nie wiedząc czemu a zrobiłem wszystko jak w poradniku) tam poszło kolejne 40$. Chyba jestem mało cierpliwy ( moja mi to często mówi ) Bo po jakimś czasie jak nic nie wchodzi to all in i oczywiście wiadomo co dalej... Pobrałem sobie tabelkę i grałem kilka turków (
od 23 do 5:30 ) stosując się do niej i nawet nieźle mi poszło udało się wygrać jakieś 15$ jak pamiętam a turek był chyba za 3.5$. Jakiś poker room który mógłbym podpiąć na początek coś wpłacić i grać ? Interesują mnie NL i Turki. Prawdę powiedziawszy nie wiem od czego zacząć czy od NL2 czy NL4 czy może od razu NL10? Najchętniej zaczął bym od NL50
tak tak w gorącej wodzie kąpany. Chociaż nie wiem jak to dalej będzie z tą grą (na prawdę chciałbym z tego żyć
) bo chyba będę zmuszony do opuszczenia naszego pięknego kraju na poczet Niemców, Holandii a może Anglii oczywiście w poszukiwaniu dobrej pracy gdyż Przedstawiciel Handlowy w naszym kraju obecnie jest tylko szmatą do wycierania sobie dupy przez korporacje.... ( i nie mówię tu o śmiesznych firmach typu biegaj i pukaj po domach
)
Hej fr0dzik,
Zanim doradzę ci jaki poker room wybrać, mam dla ciebie kilka rad. Odpuść sobie na razie MTT, bo na takie turnieje potrzebny jest solidny bankroll z racji bardzo dużej wariancji. Piszesz że grasz NL/turnieje, więc ja radzę skupić się na jednym, tj. albo cash albo SNG (na początek najlepiej jednostolikowe). Granie obydwu rodzajów na pewno nie jest korzystne. Oczywiście to jest tylko taka propozycja ode mnie, zrobisz jak zechcesz. ![]()
Co do wyboru poker roomu to trochę ich jest. Możesz oczywiście kontynuować na PokerStars, gdzie jest najlepszy soft, no ale tam nie masz już dostępnego bonusu od pierwszej wpłaty. Jeśli nie podoba ci się NetBet Poker (sieć iPoker) to możesz wypróbować PKR lub
888poker
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to śmiało. :fdrink
Pozdrawiam,
Crimson
Sprawdźmy czy rzeczywiście da się tu sensownie pograć, ktoś gra tu dłuższy czas? ja dopiero zaczynam...
Hej kali821,
Oczywiście że tak, mamy wiele przydatnych artykułów i filmów, dzięki którym twój poziom gry będzie szybko rósł. ![]()
Zacznij od uzupełnienia danych i odebrania darmowej gotówki na jednym z naszych partnerskich poker roomów. Otrzymasz wtedy od razu brązowy status i dostęp do większej ilości materiałów szkoleniowych.
Oferujemy:
- Artykuły strategiczne
- Sekcję wideo z filmami szkoleniowymi
- Treningi na żywo
- Ocenę rozdań
- Narzędzia pokerowe
Jak widzisz, jest tego sporo. ![]()
Polecam też założyć swój własny temat w tym dziale, w którym możesz przywitać się z resztą użytkowników i napisać coś więcej o sobie. :fdrink
Pozdrawiam,
Crimson
Hej Kamila102,
Gorąco cię zachęcam do założenia własnego tematu w tym dziale i napisania o sobie czegoś więcej. ![]()
Pozdrawiam,
Crimson