Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
484 Wyświetlenia
krissmar1RNMD

Witam wszystkich pokerstrategów i do zobaczenia przy stolikach :D

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
TalishaStar

Cześć,

7 lat, ładnie! Nowy rekord. Ciekawe Czy PS da jakieś nagrody :D

Odpowiedz
Cytat
nest55

Witam wszystkich.

Odpowiedz
Cytat
Dedees89

Siema elo 3 2 0

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Witam was krissmar1RNMD i nest55,

Za bardzo się nie rozpisaliście. :P

Może napiszecie o sobie coś więcej? Czym się interesujecie? Jak zaczęła się wasza przygoda z pokerem? :)

krissmar1RNMD już ma srebro :f_thumbsup:, teraz kolej na ciebie, nest55, aby podbić status. :truestory:

Zacznij od uzupełnienia danych i odebrania darmowej gotówki na jednym z naszych partnerskich poker roomów. Otrzymasz wtedy od razu brązowy status i dostęp do większej ilości materiałów szkoleniowych.

Pamiętajcie że macie wiele możliwości rozwoju na naszej stronie:

Artykuły strategiczne
Sekcję wideo z filmami szkoleniowymi
Treningi na żywo
Ocenę rozdań
Narzędzia pokerowe

Wszystko to wam przysługuje, jako że jesteście teraz członkami PokerStrategy.com, więc warto skorzystać i dzięki temu stawać się coraz to lepszym. ;)

Jeśli jeszcze nie jesteście pewni odnośnie tego co będziecie grać, to polecam przejrzeć nasze materiały, zdecydować się (Cash/SnG) i następnie odezwać się tutaj. Z chęcią polecę wam jakieś fajne filmy. :)

Pozwolę sobie jeszcze poinformować cię o bardzo fajnej promocji:

[Promocja] Wygraj wejściówkę na Czech Poker Festival!

Można zwiększyć swoje szanse na wygranie biletu poprzez założenie bloga (do czego gorąco zachęcam) i udział w naszym Mega Bankroll Challenge!

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
nest55

Witam raz jeszcze. Jestem totalnym nowicjuszem gry w pokera i muszę zaczynać od całkowitych podstaw. Stronę pokerstrategy polecił mi mój przyjaciel, który od dobrych kilku lat gra i szkoli się dzięki waszym materiałom i filmom. Na co dzień pracuje jako zawodowy strażak w systemie zmianowym 24/48h. Dzięki temu mam dużo czasu dla siebie, który chciałem w jakiś sposób spożytkować. Postanowiłem więc zagłębić się w tematykę pokera i poznać tą grę. Mam nadzieję, że dzięki waszej stronie i mojemu poświeceniu będę podnosił swoje umiejętności i pozwoli mi to również zarobić jakieś dodatkowe pieniądze, a także będzie to dla mnie dobra zabawa. Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
draco09

HeHe, ostatnio ludzie mnie to zaskakują, 7 lat... zamknęli Cie w międzyczasie :p? Powodzenia :)

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Napisane przez nest55
Witam raz jeszcze. Jestem totalnym nowicjuszem gry w pokera i muszę zaczynać od całkowitych podstaw. Stronę pokerstrategy polecił mi mój przyjaciel, który od dobrych kilku lat gra i szkoli się dzięki waszym materiałom i filmom. Na co dzień pracuje jako zawodowy strażak w systemie zmianowym 24/48h. Dzięki temu mam dużo czasu dla siebie, który chciałem w jakiś sposób spożytkować. Postanowiłem więc zagłębić się w tematykę pokera i poznać tą grę. Mam nadzieję, że dzięki waszej stronie i mojemu poświeceniu będę podnosił swoje umiejętności i pozwoli mi to również zarobić jakieś dodatkowe pieniądze, a także będzie to dla mnie dobra zabawa. Pozdrawiam.

Bardzo fajnie że się rozpisałeś. :)

Podziwiam twojego kolegę za to że przy takiej pracy chce mu się jeszcze grać w pokera.

Zdecydowałeś już co będziesz grał? Cash/SnG? Daj znać i polecę coś ciekawego do obejrzenia.

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat