Witam, juz od ponad dwoch lat jestem zarejestrowany na PS, a wiec wypada sie przedstawic
Mam na imie Michal, grywam glownie cash na Pokerstars (ktorego niestety nie mam podpietego). Zbliza sie nowy rok, pora powrocic na stoly i zaczac wszystko od nowa wskakujac na NL2, mam nadzieje ze szybko wskocze na wyzszy limit
Caly czas sie ucze i namietnie czytam blogi NL, najwyzsza pora wziac sie porzadnie za siebie
A ze mnie nie bedzie az do nowego roku, zycze wszystkim szczesliwego nowego roku, WSOPu i dymisji Kapicy
Witaj Faful.
Fajnie, że w końcu się odezwałeś.
Skoro tak lubisz czytać blogi, to może warto założyć własnego? Z pewnością będzie pomocny przy rozwoju pokerowym. ![]()
Co grasz FR, czy SH?
Pozdrawiam i powodzenia.
Heja, gram FR, jezeli chodzi o bloga... myslalem o tym, ale zapewne bylby nudny jak flaki z olejem
Tez nie wiem czy mialbym wystarczajaco duzo czasu zeby dodawac wpisy przynajmniej raz na dwa dni. Narazie pomysl odloze na polke "odlozone na pozniej"
Siemano - powodzenia przy stołach. Dopóki nie założysz bloga to nie będziesz wiedział czy będzie nudny. Podejdź do tego w ten sposób - nie zaszkodzi założyć a jest duże prawdopodobieństwo że pomoże.
Zgadzam się z xeperek. Nie ma sensu odkładać tego na później, bo nigdy się nie dowiesz jaki by był ![]()
Jak Ci się odwidzi to umrze śmiercią naturalną, a może nikt mu umrzeć nie pozwoli...
Czekamy