Witam wszystkich, pokerem interesuję się już od jakiegoś czasu. Obecnie jestem na etapie wybierania poker roomu i chciałabym pograć jakieś freerolle i powoli budować bankroll. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Witamy! Przedstaw się!
4
Użytkownicy
0
Reakcje
482
Wyświetlenia
3 odpowiedzi
Witam wszystkich z forum poker strategy,jestem z Janikowa a w pokera gram od 10 lat,i ogólnie czekam na dzień w którym wygram sunday million ;d auuu
Witaj SHiKaKa91,
fajnie, że postanowiłeś się oficjalnie z nami przywitać
Mam nadzieję, że będziesz aktywnie udzielał się w naszej społeczności ![]()
Widzę, że masz już brązowy status
Pozwól więc, że w skrócie przedstawię Ci naszą ofertę:
- Strategia - tutaj powinieneś rozpocząć swoją edukację. W dziale tym znajdziesz mnóstwo artykułów zawierających informacje teoretyczne nt. pokera. Od podstawowych informacji, przez różne strategie i koncepty, aż po mindset, który jest niezwykle istotny w tej dyscyplinie
- Wideo - w tym dziale znajdziesz filmy szkoleniowe naszych trenerów. W skrócie dowiesz się z nich jak teorię z artykułów przekuć w praktykę. Znajdziesz tu naprawdę wiele interesujących materiałów.
- Treningi - w każdym tygodniu nasi trenerzy prowadzą treningi na żywo podczas których możesz zapytać ich o wszystkie nurtujące Cię kwestie. Jeżeli nie uda Ci się być na jakimś treningu to nic straconego gdyż każdy trening jest nagrywany i można go znaleźć w sekcji Wideo
- Narzędzia pokerowe - znajdziesz tutaj programy, dzięki którym polepszysz swoją grę takie jak np. Equilab lub programy trackujące czyli zbierające informacje o Twoich przeciwnikach - PokerTracker 4 i Hold'em Manager 2
- Program Tell a Friend - polecając znajomych i zachęcając ich do rejestracji na PokerStrategy.com możesz zarabiać pieniądze! Więcej informacji na ten temat znajdziesz pod podanym linkiem
Napisz jaka odmiana pokera najbardziej Cię interesuje - cash, Sit and Go czy może turnieje. Daj znać to być może będę mógł polecić Ci jakiejś konkretne materiały ![]()
Pozdrawiam,
Bartek