Skip to forum
Notifications
Clear all

Witam

7 Posts
2 Users
0 Reactions
449 Views
MaciejSlupsk

Witam wszystkich goraco i serdecznie ,
miałem z 3 lata przerwy w pokerze . po wciagnieciu się w hazard i przegraniu 600zl w kubki na krupowkach musialem zrezygnować z gier skojarzonych z hazardem. przez te 3 lata dużo się zmienilo u mnie od przeprowadzki na swoje, po małżeństwo i po małego brzdąca co nie daje spac . Od jakiegoś czasu na orange sport pokazuja pokera i jakos mnie to tak natchnelo aby zajrzeć tutaj ponownie. Ale jak u mnie, tak i u tutaj troche zmian nastąpiło . calkiem ciekawa nowa szata strony . to chyba jedyne forum które ciagle żyje . No nic czas przypomnieć sobie wszystko o pokerze i znow sprobowac swoich sil . musze odkopać jeszcze zeszyt pokerowy i do dziela . jeszcze raz witam i pozdrawiam ze słupska .

Reply
6 replies
Moderator
Elzo2012

Witaj MaciejSlupsk
Przez 3 lata przybyło sporo materiału szkoleniowego na PokerStrategy.com.
Niestety, sporo zmieniło się też w poziomie gry i stosowanych strategiach, także zacznij ostrożnie.
Jaki rodzaj pokera zamierzasz grać i na jakim pokerroomie? Może będę mógł coś doradzić?

Elzo2012

Reply
MaciejSlupsk

Ja to tylko bawilem sie w NL holdem . a pokerroom to zapewne pokerstars albo pokerparty.

A co sie zmienilo w poziomie gry ?? spadl czy wzrost ?? jak napisales ze niestety to chyba wzrosł . nawet na mikro ??

Reply
Moderator
Elzo2012

Napisane przez MaciejSlupsk
A co sie zmienilo w poziomie gry ?? spadl czy wzrost ?? jak napisales ze niestety to chyba wzrosł . nawet na mikro ??

Tak twierdzi większość użytkowników forum. Coraz większa liczba graczy, nawet na mikro, ma świadomość na czym ta gra polega.
W nagrodę jest obecnie znacznie większa ilość wartościowych materiałów szkoleniowych w języku polskim.

Jeżeli dotychczas nie korzystałeś to polecam Ci zapoznać się z naszą ofertą darmowej gotówki -->oferta darmowej gotówki

Skorzystanie z tej oferty pozwoli Ci otrzymać status brązowy, dzięki czemu będziesz miał dostęp do znacznie większej liczby materiałów.

Przypomnę Ci także skrót naszej oferty:

Będziesz grał Cash czy turnieje?

Reply
MaciejSlupsk

dzięki wielkie za info . Ja raczej będę grał Cash bo na turnieje to czasu potrzeba. Może z czasem jak mi zacznie cos wychodzić to pomysle o turniejach . Widze ze jakos mniej treningow z mikro jest , na szczęście zawsze można wstawiać rozdania do analizy . zastanawiam się nad zabawa na twitchu , zawsze wspolna nauka jest wydajniejsza . jeszcze musze powalczyć z artykułami aby cos ruszyc .

Reply
Moderator
Elzo2012

Jeżeli popracujesz nad statusem to polecam filmy Muckinfelli, szczególnie serię "Four Heroes of Microstakes"

muckinfella

Ewentualnie na Youtubie poszukać filmów polskiego członka Teamu PokerStars - daWarsawa

daWarsaw

Reply
MaciejSlupsk

aaa ok muckinfella kojarze wiec na pewno obejrze wszystko co się da . daWarsawa tez nie pogardzę poogladac. zawsze to konstruktywniejsze niż siedzenie przed tv

Reply