Witam, mam na imię Rafał, od niedawna zaglądam na pokerstrategy.com, w pokera gram do marca tego roku i jak na razie wykres moich wygranych to sinusoida, ale mam nadzieję, że nie długo to się zmieni
Witaj Rafale,
Miło, że dołączyłeś do PokerStrategy.com ![]()
Polecam Ci zapoznać się z naszą ofertą darmowej gotówki -->oferta darmowej gotówki
Wyższe statusy możesz otrzymać zdobywając StrategyPoints. Szczegóły --> Zdobywanie StrategyPoints
Innym sposobem zdobycia wyższego statusu, jest po prostu jego kupno --> Kup Status
Opłacalne jest zapraszanie znajomych na nasz portal. Szczegóły --> Zaproś Przyjaciół
Skrót naszej oferty:
- Artykuły - Wiedza teoretyczna.
- Filmy szkoleniowe - Filmy zrealizowane przez naszych trenerów.
- Treningi na żywo - Treningi prowadzone przez trenerów z udziałem userów.
- Narzędzia pokerowe - Przydatne programy, pomagające w analizie gry.
Napisane przez rafciq
... i jak na razie wykres moich wygranych to sinusoida, ale mam nadzieję, że nie długo to się zmieni![]()
Sinusoida na początek nie jest zła
Grasz cash czy turnieje?
Pozdrawiam,
Elzo2012
Napisane przez rafciq
Gram cash, NL2 zoom (jeden stolik)
Bardzo rozsądnie. Wielu początkujących graczy nastawia się na robienie dużego volume za wszelką cenę - najczęściej tą ceną jest jakość gry i szybkie storbienie.
Nie śpiesz się. Lepiej grać jeden stolik i zmieniać powolutku limity, niż dokładać kolejne stoliki.
Polecam Ci obejrzeć na spokojnie filmy Muckinfelli
tylko bez pośpiechu - obejrzeć, wcielić w życie, oglądać następne;
oraz film Vicktora
Powinien Cię też zainteresować Challenge polskiego członka PokeStars daWarsaw-a, który możesz śledzić na YouTubie
pozdrawiam
Elzo2012
witam witam wszystkich mam nadzieję na udaną zabawę oraz przydatne lekcje pokera:) luck 4 all