Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
743 Wyświetlenia
rafciq

Witam, mam na imię Rafał, od niedawna zaglądam na pokerstrategy.com, w pokera gram do marca tego roku i jak na razie wykres moich wygranych to sinusoida, ale mam nadzieję, że nie długo to się zmieni :)

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
YourMomBet

Nie mam nic o sinusoidach, ale jakby tak połączyć :f_love:

GL :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Witaj Rafale,

Miło, że dołączyłeś do PokerStrategy.com :f_drink:
Polecam Ci zapoznać się z naszą ofertą darmowej gotówki -->oferta darmowej gotówki

Wyższe statusy możesz otrzymać zdobywając StrategyPoints. Szczegóły --> Zdobywanie StrategyPoints
Innym sposobem zdobycia wyższego statusu, jest po prostu jego kupno --> Kup Status

Opłacalne jest zapraszanie znajomych na nasz portal. Szczegóły --> Zaproś Przyjaciół

Skrót naszej oferty:

Napisane przez rafciq
... i jak na razie wykres moich wygranych to sinusoida, ale mam nadzieję, że nie długo to się zmieni :)

Sinusoida na początek nie jest zła :) Grasz cash czy turnieje?

Pozdrawiam,
Elzo2012

Odpowiedz
Cytat
rafciq

Gram cash, NL2 zoom (jeden stolik)

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Napisane przez rafciq
Gram cash, NL2 zoom (jeden stolik)

Bardzo rozsądnie. Wielu początkujących graczy nastawia się na robienie dużego volume za wszelką cenę - najczęściej tą ceną jest jakość gry i szybkie storbienie.
Nie śpiesz się. Lepiej grać jeden stolik i zmieniać powolutku limity, niż dokładać kolejne stoliki.
Polecam Ci obejrzeć na spokojnie filmy Muckinfelli

muckinfella

tylko bez pośpiechu - obejrzeć, wcielić w życie, oglądać następne;

oraz film Vicktora

Vicktor NL2

Powinien Cię też zainteresować Challenge polskiego członka PokeStars daWarsaw-a, który możesz śledzić na YouTubie

daWarsaw

pozdrawiam
Elzo2012

Odpowiedz
Cytat
andrewlca

witam z Legnicy :)

Odpowiedz
Cytat
szkieloman

witam witam wszystkich mam nadzieję na udaną zabawę oraz przydatne lekcje pokera:) luck 4 all

Odpowiedz
Cytat