Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
289 Wyświetlenia
BogiNt

Witam wszystkich

Pokerem zainteresowałem się jako kolejną możliwości rywalizacji z innymi graczami.
Zaczęłam chyba standardowo od wirtualnych żetonów, zapoznawanie się z softem zakończyłem na 6 stołach 1000/2000 i ponad 9mln na koncie :f_ugly:. Dzięki waszym materiałom i opinie użytkowników dołączyłem do grona rybek z NL2 FR :f_cool:. Szczerze nie sądziłem, że tak spodoba mi się to wszystko, co się kryje pod przykrywką 52kart. Matmy i analizy brakowało mi od czasów szkolych, a doskonalenie mindsetu na pewno też się przyda w życiu.

Wykres nie powala na kolana… metodą prób i błędów poprawiam strategię pod siebie.

Korzystając z sytuacji możecie mi doradzić :
- na co brać poprawkę oglądając materiały dla SH ( węższe zakresy, mniejszy agresja )
- przejście na wyższy limit proponujecie wiązać z wyrobieniem komfortowej liczby (35-40 BI) czy po dopracowaniu strategii zapewniający przyzwoity WR
- znacie jakiegoś dobrego gracza FR strimującego swoją grę

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
wg123

Cześć BogiNt,

witamy na forum!

Jeśli jeszcze nie zapoznałeś/aś się z ofertą PokerStrategy.com, to tutaj wkleję Ci najważniejsze linki.
Artykuły
Filmy szkoleniowe
Treningi na żywo
Narzędzia pokerowe

- przejście na wyższy limit proponujecie wiązać z wyrobieniem komfortowej liczby (35-40 BI) czy po dopracowaniu strategii zapewniający przyzwoity WR

Połączyłbym te 2 elementy. :) Na wyższe stawki należy przechodzić mając odpowiedniego skilla i bankroll. Z tym, że jeśli będziesz czuć się pewny, to na tych najniższych stawka ciut mniej konserwatywny bankroll (ok 25 BI) też powinien moim zdaniem być ok.

Pozdrawiam,
wg123

Odpowiedz
Cytat
BogiNt

Dzięki za odpowiedź :f_drink:

Odpowiedz
Cytat

siemanko :)

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Napisane przez BogiNt
Witam wszystkich
Pokerem zainteresowałem się jako kolejną możliwości rywalizacji z innymi graczami.

Hej,

w co jeszcze grałeś/grasz? :)

Witamy na forum :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
BogiNt

W gronie rodzinnym od zawsze graliśmy w remika, oczywiście na zapałki :f_rolleyes:

Trochę czasu spędziłem na wyścigach samochodowych ( szkoda, że tylko na kompie ) a później w Wot-a, z którego mam pokerowego rolla :f_cool:
Jako rozrywka całkiem spoko, tylko szkoda że znajomość tras, specyfikacji pojazdów w realu się nie przydają.

Odpowiedz
Cytat