Skip to forum
Notifications
Clear all

Witam.

1 Posts
1 Users
0 Reactions
243 Views
Szylinski11

Witam wszystkich nazywam sie Rafal. Pokerem interesuje sie od okolo 8 lat z tym ze grywalem w niego jedynie rekreacyjnie w gronie znajomych oraz troszeczke "rzucalo" mnie po przeroznych pokojach online w ktorych nie odnioslem profitow :). Obecnie skupiam sie na grze na platformie PokerStars na ktorej glownie bede grac 45 osobowe regularne turnieje sng z wpisowym 1$. Z racji tego iz mieszkam i pracuje w UK czas na gre mam ostro ograniczony ale jakos sobie radze i codziennie staram sie rozgrywac minimum 2 takie turnieje ktore zazwyczaj koncza sie w czasie nie przekraczajacym 3h jesli uda sie wygrac. Konto na pokerstrategy mam od kilku dni i juz zapoznalem sie z paroma interesujacymi artykulami w dziale strategia oraz mindset. Poniewaz poker obecnie to moje glowne hobby postanowilem nabyc Holdem Manager 2 w wersji micro stakes i obecnie zaczynam studiowac o co w nim chodzi i jak to poustawiac. Jesli przeczyta to ktos kto podobnie jak ja jest poczatkujacym graczem badz takim z przeszloscia dysponujacym czasem oraz dobrymi checiami zapraszam do wspolnej pracy nad gra, analizy rozdan oraz wzajemnym wspieraniu sie w ciezkim pokerowy rzemiosle. Na tym koncze bo czyje ze przynudzam przepraszam za brak polskich liter co jest spowodowane zyciem poza granicami kraju. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i oby RIVER wam sprzyjal :)

Reply