Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam

7 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,528 Wyświetlenia

Witam, mam na imię Szymon, lat 23 i gram rekreacyjnie w pokera od 6 lat ;)

W odróżnieniu od większości moich znajomych w ciągu tych wszystkich lat starałem się uczyć i poznawać tajniki pokerowe, tak aby stać się lepszym graczem. Parę razy próbowałem podjąć temat poważniej, jednak zazwyczaj brak czasu nie pozwalał na efektywną naukę i częste granie.
Teraz jednak chcę wziąć się za ten temat, uważam, że jeśli po tylu latach wciąż kręci mnie to tak samo mocno i tak samo chcę się temu bardziej poświęcić, to znaczy, że to chyba faktycznie jest dla mnie ;)

Swój plan zacząłem jakiś tydzień temu, rozegrałem 1k rozdań na nl5 z 6$+, jednak na takiej próbce nie ma co jeszcze mówić o jakichś pieniądzach.

Planuję założyć bloga, aby dzielić się z Wami swoimi doświadczeniami przy pokerowych stolikach, a także żebym czuł cały czas motywację. Mając świadomość, że dzielę się z kimś tym co robię to myślę, że pomoże mi to w osiągnięciu swojego celu.

Pozdrawiam i życzę powodzenia przy stolikach ! ;)

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Moderator
retrograde87

Cześć Szymon.

Dobrze Cię widzieć znowu w grze. Polecam przerobić kurs from the perfect start z jednego naszych trenerów. Znajdziesz tam sporo fajnych podstaw dla gracza z Nl5.
Załozenie bloga to bardzo fajny pomysł. Reguralne wpisy mogą zmotywować do działania w tym kierunku.
Gdybyś miał jakieś pytania to służymy pomocą 😎

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

Hej szymon, CV przyjete.witaj na pokladzie :)

Odpowiedz
Cytat
puszek101

siema

Odpowiedz
Cytat
PiootrJ
Odpowiedz
Cytat

Siemaa

Odpowiedz
Cytat
draco09

Witamy, witamy :--) Sporo czasu zajęło Ci przywitanie się z tą społecznością ;) Powodzenia przy pokerowych stolikach ;)

Odpowiedz
Cytat