Witam wszystkim. Jestem nowy na forum, a za 50$ od PokerStrategy gram już od kilku dni na TP ![]()
Mam na początek jedno pytanie - jak dostać się do freeroll'a PokerStrategy Basic? Próbowałem się właśnie zarejestrować, ale dostaję komunikat, że rejestracja jest ograniczona. A link na stronie PokerStrategy do informacji i rejestracji wiedzie w próżnię
Witaj
Aby zarejestrować się do tego turnieju należy się do niego zapisać przez naszą stronę. Jeśli dostajesz taki komunikat to znaczy że nie spełniłeś warunków (np. osiągnięcie odpowiedniego statusu w danym czasie) i dlatego Twój udział w tym turnieju w tym tygodniu nie jest możliwy
pozdrawiam
Witam
Z tego co wyczytałem to spełniam warunki, tylko nie mogę się zarejestrować przez stronę PokerStrategy bo link jest martwy. Jak klikam w kalendarzu freerolli na "Informacja i rejestracja" to dostaję komunikat, że takiej strony nie ma. Czy przeoczyłem jakąś informację. czy mam jakiś problem techniczny ?
Pozdrawiam
Spóźniłeś się na rejestrację - trwa do soboty do godz. 19: http://pl.pokerstrategy.com/news/pokerstrategy/Rejestracja-i-wyniki-freerolli-na-Titanie_04550
Powodzenia w karierze pokerowej