Witam wszystkich,
wlasnie sie zarejestrowalem z polecenia
uzytkownika tego forum :), zdalem QUIZ ale widze ze niestety nie otrzymam funduszy na gre bo szczerze powiedziawszy posiadam juz konta na platformach ktore polecacie ale nie rejestrowanych z waszych linkow.
No chyba ze mozna to jakos rozwiazac inaczej ![]()
pozdro ALL
W sprawie kapitalu startowego to chyba tylko support moze Ci pomoc. Szczerze bedzie ciezko, bo umowa miedzy PS a pokeroomami to raczej wspolpraca majaca na celu werbowanie nowych graczy, a nie dawanie bankrolla juz zarejestrowanym. Ale moze cos sie da zrobic. Napisz ticketa i opisz sytuacje.
no chyba ze moge skorzystac z tego kapitalu na Interpoker ktory widnieje w liscie roomow, tam akurat jeszcze nieposiadam konta??
Pytanie praktycznie do admina (ów)
jakos sobie poradzilem i zalozylem konto na Full Tilt wszystko uzupelnione w danych takze mysle ze kaska przejdzie na granie
simoo napisał
Chyba jednak coś było nie tak. Konto zostało zablokowane.Pozdrawiam
Mam pytanie do adnina forum w imieniu matti76PS.
Zablokowano mu konto na PokerStrategy i on nie wie dlaczego.
Wszystko robił jak należy a mimo tego nie może się zalogować.
Prosi o wskazówki.
Witaj
Może rejestrował z Twojego IP
Może ściągał od Ciebie na quize
Może podał nieprawdziwe dane
Może ma już od nas konto
Może nie budzi zaufania
Tak, czy owak i tak się tego raczej nie dowiesz, nawet jeśli napiszesz do supportu, praktyka jest taka, że to jest nieodwołalne i nie podają przyczyn, chyba, że któryś z supportu może to zrobić
Mi zbanowali jedną osobę za to, że przez gg podałem jej odpowiedzi do quizu, jedno za to, że u mnie w domu się rejestrowała z mojego IP i jedną nie wiem za co
myślę że gdyby się zarejestrował na forum bez podawania nicka polecającej osoby to by było wszystko w porządku. A tak trzeba komuś zapłacić i może lepiej kogoś zablokować bez podawania przyczyny.
Oskarżyć kogoś o coś jest łatwo, a może idzie to wyjaśnić i nie zamykać komuś dostępu do forum. Przykre to co napisałeś bo lepiej było by wiedzieć co on zrobił nie tak :/
simoo napisał
Powód jest tylko jeden: twój kolega ma już u nas konto.Pozdrawiam
Mam pytanie jeszcze w sprawie konta mattiego. On nie pamięta tego kiedy mógłby się zarejestrować na PokerStrategy poraz pierwszy, a jeśli tak to czy może jakoś odzyskać możliwość uzyskania dostępu do forum likwidując jego stare konto.
matti76PS napisał
Witam wszystkich,
wlasnie sie zarejestrowalem z poleceniauzytkownika tego forum :), zdalem QUIZ ale widze ze niestety nie otrzymam funduszy na gre bo szczerze powiedziawszy posiadam juz konta na platformach ktore polecacie ale nie rejestrowanych z waszych linkow.
No chyba ze mozna to jakos rozwiazac inaczej
pozdro ALL
Można,na pokerstars i na partypoker,po prostu załóż nowe konto z innego maila i z linka pokerstrategy.Zadziała.Tylko starego konta wcale nie używaj.Mnie sie to udało.Nie da się tak z tytanem.Pozdrawiam i zyczę wygranych