mam na imie aga, lat 24, zdecydowalam dolaczyc sie do pokerestrategy od kiedy stwierdzilam ze mam dosc patrzenia w mointor, gdy moj chlopak jedyne co robi calymi dniami na komputerze to stuka w fold, call badz raise. 50$ dostalam po paru minutach po zarejestrowaniu, potem od chlopaka ( waszego zlotego ziomka nick 'bziku') 300$ w ramach prezentu gwiazdkowego.teraz staram sie powiekszyc swoj "jak to on mowi bankroll". udalo mi sie wygrac 4 pierwsze sit&go buy in 10$ (bo z tego co slyszlalam tylko na tym jest kasa). mam nadzieje ze stan konta bedzie rosl a ja bede was informowac co tam. przynajmniej teraz sie nie nudze i ja tez moge stukac w fold call albo raise. pozdrawiam wszystkich AGA
Notifications
Clear all
Witamy! Przedstaw się!
4
Users
0
Reactions
1,403
Views
3 replies
aha, gdy on spal z innej konkurencyjnej stronki ktora tez daje 50$ natrzaskalam juz 200. i kto tu jest szefem???:):):) hahaha chyba polubilam ta gre. pozdrawiam, buziaki
Niekiedy bywa, ze gracz ma talent. Proponuje wejsc na zwykle stoly cashgame z blindami $1/$2. Mysle, ze to powinno skutecznie zabic Twoj bankroll ]:->
Good luck
Original od trojanus
Mysle, ze to powinno skutecznie zabic Twoj bankroll ]:->
Good luck![]()
Hehe, no pewnie tak.
![]()
A tak btw. to witamy na PokerStrategy!
Pozdrawiam