Chcialem wlasnie o tym napisac, tez tak macie pany? Nie robi aktualizacji, komunikat wyskakuje ze nie moze sie polaczyc z siecia. Lacze sie przez hot spota, mam interet w telefonie z T-mobile i wszystko git majonez. Dwa patche temu mialem identyczny problem, po czym weszla jakas aktualizacja i soft normalnie smigal na starym necie. Co oni odwalaja:f_rolleyes: Myslicie, ze blokuja konkretnych operatorow? oczywiscie DNS googlowskie
Niestety sporo jest takich rzeczy. Warto zglaszac problemy przez ich support https://discord.gg/wpt-global-official-world-poker-tour-discord-1079923438656946227
Mnie to w ogóle przerzucili jakiś czas temu na tę skórkę NexaPoker, a żeby pobrać NexaPoker, to trzeba pobrać WPTGlobal i zrobić nieudaną próbę logowania. Wtedy wyskakuje link do pobrania NexaPoker, nigdzie indziej nie da się go znaleźć. Po ostatniej aktualizacji musiałem najpierw aktualizować WPT, żeby móc w ogóle pobrać NexaPoker. Pobrałem NexaPoker i nie da się go zainstalować, więc całkowicie utraciłem dostęp do softu. Wcześniej też było koszmarnie, bo soft się bugował i średnio raz w tygodniu musiałem robić podwójną reinstalkę. Odpuściłem już całkowicie granie tam, bo szkoda czasu na użeranie się z tym. Będę musiał tylko jeszcze stoczyć jedną walkę z supportem, bo mam tam sporo kasy, a głupio trzymać ją na sofcie, do którego nawet nie ma się dostępu przez ich błędy. Value może i tam jest, ale soft całkowicie niepoważny dla profesjonalnych graczy, którzy cenią sobie regularność.
to ciekawe co piszecie, też mi się pokazywał komunikat o nie wykryciu lokalizacji, ale wystarczyło włączyć lokalizację na kompie w ustawieniach i na razie śmiga
mnie sie normalnie zaktualizowalo ze starego softu i mam teraz ikonke WPT New na pulpicie, wszystko dziala, przed chwila sie zaktualizowalo
a jak to u nich dziala, ze raz zablokowane do wyplaty mam 5000 a raz 3000? ostatnio wisiało ze mam zablokowane 1900 przez miesiac, po czym skoczylo na 0 a teraz 4000. zadnych depozytow nie robiłem. soft fakt, wkurwiajacy , najgorsze jest dosiadanie , zanim otworzy stol to juz miejsce zajete.