Skip to forum
Notifications
Clear all

LTU - Lithuania (Lietuva)

337 Posts
89 Users
0 Reactions
96.4 K Views

Sveiki,

kaip del mokesciu, mokat juos kas nors? :f_p:

Parasinejau teisininkams ir azartiniu losimu komisijai ir suzinojau, kad:

"Jei gyventojas gavo pajamu is azartiniu losimu, jis privalo metams pasibaigus iki geguzes 2 dienos pateikti pajamu deklaracija. Joje turi buti nurodyta faktiskai is azartiniu losimu per kalendorinius metus gauta apmokstinamuju pajamu suma – skirtumas tarp gyventojui ismoketu sumu ir gyventojo imoketu sumu. Jei gyventojo imoketos sumos per metus virsijo laimetas sumas, pajamu deklaracijos teikti nereikia is mokescio moketi nereikia.
Minetas skirtumas apmokestinamas 15 proc pajamu mokesciu ir nuo siu metu dar 6 proc privalomo sveikatos draudimo mokesciu (viso 21 proc nuo gautu pajamu, bet ne nuo imoketu sumu)."

Tai is esmes valstybe nori suvalgyt 21% ir neduot jokiu soc. garantiju, plius komisija pagasdino, jog jei pokerio platforma pradetu nevykdyt savo isipareigojimu (nepervest cashout'o), Lietuva neturetu jokiu teisiniu galiu ka nors pakeist. Cia dzin aisku.

Tai mokat kas nors tuos mokescius ar nelabai? :)

Reply
wickdclown
Elite Grinder

na jei pralošus valstybė duotų 21% rakeback'ą būtų tada galima pamąstyt;D
O aš tai nieko nežinau, pralošiu viską ką laimiu ir mokesčių nemoku _cry:

Reply

Originally posted by marvinas
Oho, čia mūsų, pasirodo, nemažai :)
Žaidžiu apie pusantrų metų, oline - pusmetį, kol kas pastovus, tačiau mažas pelnas :) Pradėjau neseniai NL100 SH varyti, rekomenduoju visiems, kas nori turiningai praleisti laiką.

DiSpiritui keletas minčių:
Panašu, jog klausi ne ar galima pragyvent iš pokerio, o ar tu pats galėtum pragyvent iš jo nieko per daug neinvestuodamas. Pragyvent aišku galima, čia net klausimo jokio nėra, pažiūrėk į profus (durrr, negreanu, ivey ir kt), puikiai vien iš to pragyvena.

Norint pragyventi tau, reikės šių dalykų - sugebėjimų žaisti ir kapitalo. Jei tikiesi nuo 1000$ per mėnesį nusiimti 2000$ - pamiršk. Pabandom primityviai paskaičiuot: 3BB/100 yra geras rezultatas, tai tarkim žaidžiant NL1000 tai bus 30$. Tarkim norėtum daryt pelno po 6000$ per mėnesį, tai reikia sužaist 20 000 dalinimų, po 50 dalinimų per valandą tai bus 400 stalo valandų, žaidžiant visą laiką 4 stalus - 100 val / mėn, arba po 5 val kiekvieną darbo dieną. Norint taip varyt reikia turėt 50 buy - in, arba 50k$. Taigi, 50k$ ir sugebėjimas palaikyt 3BB/100 ant NL1000 suteiks tau finansinę laisvę. Dar čia neįskaičiuoju rakebacko ir bonusų, jie sudarytų gal dar trečdalį arba ~2000$ / mėn. Pirmyn! :)

Aciu, man kaip zmogui prie matematikos, toks paaiskinamas buvo pats suprantamiausias ir gana aiskiai nusviete visa situacija :)

Leidziu paskutines dienas JAV ir grizes i LT bandysiu rimtai uzsiimt pokeriu.

Dar klausimeli visiems del room'u turiu. Masciau masciau ir sumasciau, kad zaisti eurais mazdaug 1.4 karto more profitable, juolab kad ir $ nepastovumas siek tiek erzina. Anyway, gal kas zaidziat Eurais tvarkomame poker room'e, jei taip, kokiam ir siaip kokie pastebejimai apie zaideju lygi ir t.t. ? Aciu

Reply
NiekamNeidomu
Elite Grinder

nedeklaruotu pajamu galiam turet 50k lt i metus jei i tavo saskaita buvo pervesta daugiau nei ar net tas pats 50k LT bankas automatiskai perduoda tavo info i mokesciu inspekcija kitokiu atveju tu nperivalai deklaruot savo pajamu ;)
+ nereikia lakstyt aplinkui suakiant kad tu pokeri loshi ir laimi kazka ish jo tai ir nebus savanoriu ateit ziuret kiek pas tave saskaitoj guli

Reply
NightFrostaSS
Elite Grinder

Originally posted by DiSpirit
Dar klausimeli visiems del room'u turiu. Masciau masciau ir sumasciau, kad zaisti eurais mazdaug 1.4 karto more profitable, juolab kad ir $ nepastovumas siek tiek erzina. Anyway, gal kas zaidziat Eurais tvarkomame poker room'e, jei taip, kokiam ir siaip kokie pastebejimai apie zaideju lygi ir t.t. ? Aciu

Kad labiau profitable tai taip, bet iskyla daug kitu problemu, pvz ziaurus softas, zemas traffic, nepatikimi savininkai ir t.t. kad ir taspats microgaming kuriam priklauso unibet ir ladbrokespoker nesenai eurolinx (vienas microgaming pokerio skinu) skandala turejo kuris uzsidare ir daugybe zaideju paliko basus.
O dar del zemo traffic kokius sng arba fr casha grindint tampa beveik neimanoma.
Siaip visgi jei nori ismegint euro roomus tai siulyciau unibet, pats zaidziau ten siektiek ir nepaisant to kad patyriau ziauru downswinga overal visai pakenciamas kambarys, tiesa cashout truko apie 12 dienu.

Reply
BoyRobot777
Oldschool Grinder

heh, hi :) nice matyti rimtus pokeristus :) atrodo pasiskaicius visus postus, randi atsakymus i basic svajones rimtai pokeriaut :) reiktu koki team'a burt o_O visai smagu butu viens kitam padet ir t.t. :P

Reply
Dephy
Poker Player

sveiki visi, katik pradejau lost, su tuo 50doleriu kapitalu(acc buvau seniau uzsiregines, kai kazkada radau saita, ieskodamas nemokomo startinio kapitalo), tai nelebai man sekasi :\ , is 50$ liko 38$, ir cia per pora dienu taip suvariau. Siaip losiu full tilt poker roome, NL10 holdema, meginu ta SSS naudot, bet brudas gaunasi. Turit gal kokiu patarimu, kokia strategija naudot? ir pvz Kas tas HEM? tipo kazkokia statistika duoda ar ka?

Reply
VytenisN
Elite Grinder

Sveiki, kaip sekas ?
Kuo BoyRobot užkliuvo mano tautybė, TwiceT video ?

Reply

Sveiki :) malonu rast savu, dar maloniau rast sava moderatoriu prisijungiau prie kaskokios cia rastos grupes lietuviu tuo paciu sendien ID patvirtinsiu ir lauksiu kapitalo idomu kaip seksis :)

Reply
martisPS
PokerStrategist

sveiki, siandien prisijungiu i poker rooma po keliu menesiu ir ziuriu nebera mano lituku. Buvau pamirses kad bonusas baigiasi po 90 dienu.

o taip norisi keleta garantiniu suzaist. gal butu geruju lietuviuku kurie i FTP ar poker Starsus galetu atsiust keleta $?

zinoma skolingas nelikciau atiduociau iskart, kai paimciau.

Reply

Originally posted by martisPS
sveiki, siandien prisijungiu i poker rooma po keliu menesiu ir ziuriu nebera mano lituku. Buvau pamirses kad bonusas baigiasi po 90 dienu.

o taip norisi keleta garantiniu suzaist. gal butu geruju lietuviuku kurie i FTP ar poker Starsus galetu atsiust keleta $?

zinoma skolingas nelikciau atiduociau iskart, kai paimciau.

Negaišk laiko tu gal ;)

Reply
martisPS
PokerStrategist

na negaisiu ;] einu freerol gal paimsiu

Reply
NightFrostaSS
Elite Grinder

Nuo kada poker roomas atima is taves pinigus uz nezaidima? WTF?

Reply

Party pokeris atima (londons atim, ezis duod). O kad bet taciau

bonusas su litais tavo saskaitoj niekaip nesusijes, jeigu neisclearinai bonuso - neprarandi babkiu saskaitoje. Taip kad cia kvepia aferomis :f_p:

Reply
martisPS
PokerStrategist

50$ pradinis capitalas prarandamas jei neisgrynini arba buvai atsisedes su visais $ prie stalo. taip kad. P.S. party poker roomas tikra NESAMONE nors softas ir patogus, bet visa kita...SSS zaideju kai prisikta

Reply

zmogus ismaldos paprase, o jus kabinejates :)

o party poker tikrai, SSS pilnuma, nekenciu SSS, minusuoju vien per juos..., pokerstrategy cia prisidirbo, siulau uzdraust SSS visai

Reply
BoyRobot777
Oldschool Grinder

Originally posted by VytenisN
Sveiki, kaip sekas ?
Kuo BoyRobot užkliuvo mano tautybė, TwiceT video ?

neuzkliuvo :) tik siaip apsidziaugiau, kad papuolei ir tiek :)
o del SSS, tai prie SH kuo daugiau tuo geriau. Nu aisq, ten jie ryskiai ne is PS, bet jau jei shorty sedi, tai faktas kad lopas :) bet jau microlimits

Reply
NightFrostaSS
Elite Grinder

Koks dar geriau prie SH SSSininkai.. FR tai dar px, bet shorthanded visa zaidima suknisa vienas "pro" shortas.

Cia tokie kazkur nl50+ prasideda ir yra is PS taipogi tokiu, pvz Ratatuj kur video apie PLO daro shortstackina nl100sh fulltilte.

@nierka2c: jei shorthanded losi tai eik i full tilta, ten tuoj shortus turi panaikint is 6max stalu.

Reply

Labas visiems ;).

Neseniai prisijungiau prie PS, taigi pamaniau, kad prisitatysiu.

Pokeri losiu labai trumpa laika (vos pora menesiu), todel naturalu, kad darau daug klaidu. Taciau tikiuosi, kad bus galima sulaukti is tautieciu patarimu apie pokeri ;). Galbut kadanors prasikalsiu taip, kad galesiu ir pats patarinet.

Tuo paciu noreciau paklausti:
1. Ar verta man su savo menka patirtimi bandyt listi i BSS?
2. Dabar losiu pagal SSS. Pastebejau toki dalyka, kad jei prie vieno stalo ilgai negauni gero hando, tai varzovai pastebi, jog losi tik su geru handu ir jei bandau kelti preflop, tuomet visi foldina. Ka reiktu daryt, kad isvengt tokios situacijos? Kelti maziau? Isvis nekelti preflop? Ar sventai laikytis duotos strategijos?

Reply
NightFrostaSS
Elite Grinder

Sveikas!

1. O kodel gi ne. :) As pats SSS gal kokias 30 minuciu pazaidziau kol man kantrybe turko.

2. Stalus is esmes geresnius pasistenk issirinkt, tokius kur varzovam px ka tu darai. Pvz susizimek zaidejus kurie multitablina turi fullstackus bei auto rebuy ir venk stalu kur tokiu pilna.

Reply
Share: