JJ je apn vrjemte folk
Originally posted by Agiz19
JJ je apn vrjemte folk![]()
Hvala za detajliran in poučen odgovor. Zdaj mi je vse kristalno jasno.
Hvala!
Originally posted by Primzi
gre kdo na BM party?
Grem, ko bom BM
@RahX: te bom dodal jutri, dans je že mal pozna ura ... zdj bi tut moral bit mal več na skypu spet ...
BTW Men je ql da si šu all in z JJ v tisti situaciji. Nimaš kej, treba igrat na zmago al pa it čimprej na per
gre kdo na BM party?
sem glih poslal mail za prijavo z nekaj vprasanji, preden potrdim...
Meni bolj slabo s statusom kaže, sem bil 10 dni pred koncem meseca že na zelo dobri poti, pa so pol zvišali min Buy in na tiltu, tako da zdaj namesto 16 tablat NL100 sam še 8 tablam NL50. Sicer sem nekaj SSSjal na PS ampak mi že ene 5 dni niso updejtali pik, tako da ne vem niti koliko mi manjka, prav tako mi ne bi točk pravočasno dali, če bi se odločil ta vikend jih nabrat, tako da če je deadline 1feb sem jaz verjetno zajeban.
Originally posted by Dippy19
gre kdo na BM party?Ko se boš zjasnu gremo, a ne
![]()
ja če bi nas blo za ceu avto bi blo supr... da se flet dobi cnej pa bencin pa to... jst se bom zjasnu do tkt k se boste vi zjasnl
Originally posted by drachdudek
gre kdo na BM party?sem glih poslal mail za prijavo z nekaj vprasanji, preden potrdim...
me lahko prosim dodaš na skypu: b-boy-fire ?
Kaj pravite na sprejetje novega zakona o igrah na srečo. A to pomeni konec online pokra za Slovence?
Originally posted by mlav
Kaj pravite na sprejetje novega zakona o igrah na srečo. A to pomeni konec online pokra za Slovence?
Dej ne mi po depri skakat! Kva točn piše v tem zakonu? Pa a se da kje kak link dobit da si to mal preberem?
Originally posted by drachdudek
gre kdo na BM party?sem glih poslal mail za prijavo z nekaj vprasanji, preden potrdim...
me lahko prosim dodaš na skypu: b-boy-fire ?
Oj Primzi, ne uporabljam ne Skypa ne MSNja, tako da mi poslji mail: drago.gril@gmail.com
lp
Drach
Včeraj je bil zakon sprejet in s tem Slovenija uvaja spletno cenzuro.
Šesti člen zakona vsebuje naslednje besedilo:
"Sprejemanje ali posredovanje vplačil, omogočanje dostopa do spletnih strani, preko katerih se je mogoče udeležiti spletnih iger na srečo, oglaševanje ali opravljanje drugih storitev v zvezi s prirejanjem iger na srečo za osebe, ki nimajo koncesije vlade, je v Republiki Sloveniji prepovedano."
Ja res je, to se dogaja tukaj ne v Iranu, kitajski,... v Sloveniji
Nadalje zakon vsebuje tudi določbo (deveti odstavek 107. člena), po kateri bo lahko nadzorni organ (Urad RS za nadzor prirejanja iger na srečo) ponudniku storitve informacijske družbe naložil omejitev dostopa do spletnih strani oziroma drugih telekomunikacijskih povezav, preko katerih se take igre prirejajo. Predpisane pa so tudi precej visoke kazni - za pravno osebo od 7.500 do 52.500 EUR, od 1.500 do 10.000 EUR za odgovorno osebo pravne osebe ter 1.500 do 5.000 EUR za posameznike (npr. tiste, ki bodo na svoji spletni strani oglaševali igre na srečo).
Celotni članek na http://slo-tech.com/clanki/10009/
Tole s s spletno cenzuro je pa malo zaskrbljujoče, sam jaz vseeno mislim, da tega ne smejo naredit, vsah ne članica EU, razumel bi da kaka Kitajska ipd.
Če nam pa še to vzamejo in če ostane tako... kaj je potem na vrsti?? Počasi ne bomo mogli dostopati do 3/4 spleta zarad cenzure.
ok meni ni zaj nic jasno:) bi znau kdo to razlozit v nekem kmeckem jeziku:P ker jaz ko sn si tisto prebral se vedno nevem kaj tocno bi naj zaj oni prepovedali? igranje? al nalaganje dnara? al kaj tretjega?
hvala
Kukr jz razumem bi oni "zaklenil" oz. preprečil dostop do vseh online ponudnikov iger na srečo, ki nimajo licence za to dejavnost v Republiki Sloveniji. Milo rečeno bedasta rešitev zadeve, ki bi sicer lahko kej prnesla v državno blagajno itd ... na nek način so igralce na srečo poistovetl s kriminalci.
Lah bi pizdil pa jamral na dolgo in široko o tem sam .... mene bl zanima, kako bi oni izvajal nadzor nad tem? Verjetno pri ponudniku internetnih storitev ni tak problem, kaj pa pri nas, odjemalcih storitev? Zanima me tut, kolk bojo oni zainteresirani za preganjanje in kaznovanje teh "prestopkov?"Nekak upam, da bo šlo le za črko na papirju in da dokler se ne bomo preveč izpostavlal ter morda uporabl kako rešitev, ki bo mal zakrivala naše online gemblanje, da bojo pol nekak dal mir.
Ne vem kaj naj si mislim o vsem tem, razen da sux hardcore. Če bi oni rekl "ok ne smete do teh strani pa še zablokiral jih bomo" je to eno, če pa rečejo "ne smete do teh strani, zablokiral jih bomo, če pa vas dobimo vam bomo pa že kazen dal" je pa to čist neki druzga in zarad tega to pr men zbuja depresijo. Že tko me malo kdo jemle resno, ko povem da se preživlam s pokrom, zdj pa da bi me še s kriminalci enačl ... ne hvala ...
Po moje ni še nekakšne potrebe po paniki. Jaz si predstavljam da bojo predvsem kake strani s športnimi stavami zaklenli, pa mogoče če gre res po slabem ne boš mogel softwerja downloadat. Po moje lahko itak upravičeno upamo, da jih bo EU po uhih okrcala.
Originally posted by RockEye
Tole s s spletno cenzuro je pa malo zaskrbljujoče, sam jaz vseeno mislim, da tega ne smejo naredit, vsah ne članica EU, razumel bi da kaka Kitajska ipd.Če nam pa še to vzamejo in če ostane tako... kaj je potem na vrsti?? Počasi ne bomo mogli dostopati do 3/4 spleta zarad cenzure.
lol to nima veze s cenzuro. Tu se gre samo za "uhajanje" dnarja iz slovenije zarad tujih stavnic, ker vedno več folka na tujih straneh stavlja/igra igre na srečo, potem pa kao slovenska loterija/stavnice nastradajo in bi radi to omejili... poker pač nastrada polek.