Hi guys, just passed quiz and sended passport picture to security ^^,. Hope to learn something new in here.
Hey Moerto,
Welcome to PokerStrategy.com and the Community and congratulations on passing the quiz.
While you are waiting you could study the Strategy guides.
and
Regards,
Kyle.
Sveicieni Moerto! Skaties video, lasi articles un dabū arā no 50$ cik vien vari ♠_cool:
Heh, darīšu ko varēšu, man galvenais mērķis iemācīties normāli cashgames spēlēt, turnīros parasti tīri labi startēju, btw, cik ilgā laikā varētu tos 50$ ieskaitīt?
man liekas bija līdz 96 darba syundām, tā kā laikam tev būs jāgaida pirmdiena, un tad varbūt ieskaitīs
veiksmi pie galdiem!
Gan jau ka vajadzēs vēl aizsūtīt ne tikai pasi, bet arī kaut kādu līgumu, kas apstiprina dzīvesvietu. Man te draugi jau nobesījušies par viņu sistēmu, labi ka uz Gibraltāru pašiem atrādīties nav jābrauc.
♦ Kādu lai es fakin' līgumu parādu ja nedzīvoju reģistrētajā dzīves vietā un neviens līgums (elektrība etc.) nav uz mana vārda? ♦ Damn, laikam vajadzēja piereģistrēt mammu ♠_cool:
Jaunajiem tiešām nav paveicies. Kad es reģistrējos pat dokumentus nevajadzēja sūtīt.