tak te ve skupine vitam
k tve prvni otazce - taky to jde dneska nejak pomalu :-(
k tve druhe otazce - uz se na tom pracuje, zatim bych to prejmenoval na:
Czech & Slovak Players
tak te ve skupine vitam
k tve prvni otazce - taky to jde dneska nejak pomalu :-(
k tve druhe otazce - uz se na tom pracuje, zatim bych to prejmenoval na:
Czech & Slovak Players
tak nevim, jestli je to problem u me, ale nedari se mne dostat do comunity... pred hodkou to jeste fungovalo, ale ted mi to pise nejakou chybu 403, je to nemecky, takze tomu moc nerozumim, ale tusim, ze to bude neco v tom, ze nejsem prihlaseny, ale pritom na PS se v pohode prihlasim...
...snad to bude kvuli tomu, ze to ted nejak zavadi, takze neco delaji s databazi, nebo nevim, jeste to skusim dneska vecer.
Čaute,
mám dobrou zprávu,
už to zase jede, takže se můžete přihlásit do skupiny pro česko - slovenské hráče.
Nejlépe uděláte, když si najdete můj profil empvision123 a tam už uvidíte skupiny.
Jsou 2 skupiny a jsou public, takže by to neměl být problém.
zislo by sa zistit kolko nas tu vobec je cz/svk... ked mozu mat madari svoju sekciu tak preco by sme my co je nas spolu 15mil nemohli mat
niekdo by prekladal clanky...boli by niake coachingy a tak
... ale to by nas muselo byt asi viac ja nefim...
ja by som bol za ![]()
myslim si, ze nas tu je dost, a najlepsie by bolo napisat asi na pokerstrategy nech nam daju presny zoznam nickov ?
cau, jestli ses dival do job offers, tak community managment se hleda i pro cestinu, jenom asi nejsou lidi
Neřekl bych, že je nás tu nějak extra moc. Hlavně by asi byl problím najít hráče, co by dělali coachingy a tak.. Nevím o tom, že by nějaký Čech nebo Slovák hrál na opravdu špičkové úrovni a byl ochotný učit ostatní a tak podobně..
Ale nápad je to zajímavý!!
spickove urovni ani nemusi byt .... na silver a bronz coachingy nemusi byt niaky phil ivey... len to ce ludi co by nan chodili... raz do tyzdna by som vedel aj zadarmo 2 hodinky povystrajat na nizkych limitoch sng a trochu to obkecat ...
Originally posted by miskokvo
spickove urovni ani nemusi byt .... na silver a bronz coachingy nemusi byt niaky phil ivey... len to ce ludi co by nan chodili... raz do tyzdna by som vedel aj zadarmo 2 hodinky povystrajat na nizkych limitoch sng a trochu to obkecat ...
suhlasim s tebou... ja by som bral FL FR aj SH.. a komu treba vyssie limity na coachingoch? ved keby sa to len rozbehlo, tak by tam tazko boli hraci na FL 5/T+ alebo NL400+ ![]()
Na druhej strane: ta ponuka na community managera je tam uz mozno pol roka, takze v tom je problem...
kubav: Brnooo! aspon teda najblizsi tyzden
Pojďte někdo dohodit někoho, kdo bude dělat toho community managera! Myslím, že česko-slovenská pokerstrategy by byla dost fajn.. ![]()
A ještě si přijdete na pěkný prachy, když někoho seženete...
Zdravim, tiez by som pomohol ak bude cas...predsa bolo by super mat pokerstrategy aj v CZ/SK.
LuborC: vidim, ze si sa pekne rozbehol a na tych 11tkach to pekne ownis
krasny ROI, gratulujem len tak dalej.
Opal: Sry za taku blbu otazku, ale co ta vlastne stale drzi na tom fixed limite? Zabavnost ako aj winrate tejto varianty pokru mi stale unika.
Originally posted by Barin22
Opal: Sry za taku blbu otazku, ale co ta vlastne stale drzi na tom fixed limite? Zabavnost ako aj winrate tejto varianty pokru mi stale unika.
SNGs su spociatku nuda, NL je nuda postflop, Omahu hrat neviem a ostatne maju nizky traffic
Hej veru sng tiez niesu prave najzabavnejsie furt len klikat na all in a grindit jak blazon co najviac stolov
Budem musiet skusit daco oddychovejsie...
tak najviac funn su asi turnaje MTT mozno pre niekoho cash game ...ale pri MTT je to take neiste
ale je to zabavka a ked sa ti raz dvakrat do meesiaca podari vyhrat niaky 25k guaranted hh tak je to krasne
Originally posted by miskokvo
tak najviac funn su asi turnaje MTT mozno pre niekoho cash game ...ale pri MTT je to take neisteale je to zabavka a ked sa ti raz dvakrat do meesiaca podari vyhrat niaky 25k guaranted hh tak je to krasne
![]()
osobne ma OVELA viac bavia cash games (vyhradne shorthanded alebo super-shorthanded), kedze MTT je pocas prvych 2 hodin prilis tight a hlavne prilis pomaly do prvej prestavky. Verim ze je to o niecom inom tesne pred FT, ale komplexne je to viac nudy ako akcie a este k tomu je to fullring (cest vynimkam :))..Verim ze mnozstvo z vas so mnou nebude suhlasit a to je fajn, ale ja si sam seba neviem predstavit ako hram kazdy den par MTTs a cakam niekedy aj par tyzdnov na dobru ITM position...
sak toto ... cash game je fun
som vcera po pol roku skusil cash game ♦ nl25 shorthended... tusim za 12 ruk som dal 2 all in a 2 vyhral tak +25$ ale potom som saskoval s hudom a niak som nestihal sledovat AZ 4 stoly naraz tak 25$ slo v dalsich 200rukach papa
ale bola to sranda ♦