Nici o sansa stelistule si ratzoiule, eu o sa am onoarea de a fi primul Black Member roman! Imi pare rau sa va stric visele ♠_cool: . Oricum sunt curios daca sunt unii romani mai sus de Gold.
Originally posted by ratzoiulfantastic
nu nu ... eu voi fi primul ...
unde joci stelistule ?
Pe fulltilt si pe party
E adevarat ca nu poti retrage nimic de la Full Tilt decat daca depui bani? (adica 50$).
Mi se pare o mare magarie.
Deci va trebui sa joc sa fac 2-300$, depun 50$ ca sa ii iau pe ceilalti, altfel nu vad cum ar putea sa fie treaba buna.
faci un card visa de pe care depui min 30 ... asta e ca masura de siguranta, si apoi potzi sa scoti tot ce ai in cont. e f simplu
Am deja card. Zici ca doar 30$ trebuie depusi pentru a scoate banii?
Trebuie indeplinita si vreo conditie de puncte?
Nu cred ca este Black dar Diamond este cu siguranta ♦
Vad ca lumea de la starcraft da tot mai mult spre poker. Mai citeste ceva articole inainte deus ;p
si eu ma jucam starcraft cu inca 7 prieteni. eu aveam 16 ani, iar cel mai batran avea vreo 50 de ani. Jucam la firma unuia din ei 4vs4. Cel mai tare joc. Acu a aparut si starcraft 2
SC BW ftw :X pana iese SC 2 o sa mai treaca ceva apa pe dunare ![]()
cand eram pustan chiuleam de la scoala pt SC ce vremuri
acum joc doar DOTA (which sux :() poate ne strangem la un SC, ce zici vali is you z better then mine? ♦
Originally posted by deus073
Salut,
Abia acum vad ca exista o comunitate de romani pe site, ceea ce e foarte bine.
Am inceput ieri, am pierdut 20$ f repede la 0.10/0.25 NL, iar apoi am inceput sa joc la 0.05/0.10 si am revenit la un moment dat la 45$ din cei 50$ intiali.Apoi am inceput sa experimentez, am jucat pe 2 mese, am jucat cam 2 ore si am vazut ca stagnez la 35$ +/- 2$. Am mai deschis o masa - 3 in total - m-am mentinut bine pe cateva minute, dupa care am obosit.
Actualmente mai am 16$ si ma gandesc care-i pasul urmator. Ma gandeam sa joc la limit, dar nu vad marile beneficii. Cert e ca nu voi mai juca multitable.
Ceva sugestii?Nu m-am bagat la nici un SNG sau vreun tournament pana acum.
Salut deus073,
Capitalul initial de $50 nu este destinat pentru NL 25. Cu acesti bani (daca vrei sa joci No Limit), ideal este sa joci NL 10 (eventual SSS) sau mai jos. Nu te gandi sa avansezi decat atunci cand:
1. ai capitalul necesar
2. esti pregatit pentu urmatorul nivel
Pentru mai multe detalii, citeste aici:
http://www.pokerstrategy.com/strategy/no-limit/1373/
Originally posted by w1z4rd
Ce ai cautat la NL25? cu 50$? Ai citit despre Bank Roll Management doar ca sa iei quiz-ul si dupa aia a disparut ca si cum nu ar fi existat niciodata?Eu te-as sfatui sa te hotarasti ce vrei sa joci FL/NL/SnG sa recitesti articolele de la categoria respectiva, sa urmezi BRM-ul strict si poate iti revii (asta daca nu ai peste un downswing urat)
w1z4rd are dreptate. Nu incerca sa treci peste bankroll management - a fost testat de zeci de mii de jucatori, iar acesta este motivul principal pentru care membrii nostri fac profit. Disciplina este una din virtutile unui bun jucator de poker.
Originally posted by andreibalint
Am un prieten care juca cu 70$ NL 1$-2$. M-a amuzat teribil. Unii pur si simplu isi doresc sa piarda.
Jucatori de genul asta sunt o binecuvantare cand ii ai la masa ![]()
Originally posted by VioletaPoker
Oameni buni nu mai puneti concluzii dupa o zi de joc ... f nesemnificativ, iar ceea ce ai facut tu deus e prostia intruchipata, abia dupa min o luna de joc se poate spune cate ceva despre cum ai jucat, ce ai gresit, ce ai facut bine, si ce trebuie sa faci in continuare.
Sunt de acord. Nu poti stabili un trend doar dupa cateva maini jucate.
Originally posted by VioletaPoker
Eu te sfatuiesc sa joci SnG-uri de 1.1 cu aia 16, un joc standard TaG fara nebunii si fara bluffuri, asa ar fi trebuit sa faci cu aia 50 de la inceput.
Eu am incepu la sng-uri de 2.2 pt k eram f sigur in ceea ce vreau sa fac si stilul de joc pe care trebuie sa'l aplic.
Citeste aici te rog:
http://www.pokerstrategy.com/strategy/sng/1347/
"Never spend more than 2% of your account balance for a single Sit and Go. (not taking into account the rake). "
Sfatul tau nu prea se potriveste unui incepator, cu atat mai mult cu cat el nu mai are $50, ci mult mai putin. Dupa parerea mea, cu $16 ai putea sa te duci la NL2 / NL 4 si sa incerci sa iti refaci bankrollul. Va dura ceva vreme, dar cu niste disciplina, este posibil.
Originally posted by w1z4rd
SC BW ftw :X pana iese SC 2 o sa mai treaca ceva apa pe dunare
cand eram pustan chiuleam de la scoala pt SC ce vremuriacum joc doar DOTA (which sux :() poate ne strangem la un SC, ce zici vali is you z better then mine? ♦
Nu mai joc StarCraft de cativa ani, desi mai sunt interesat de jocul asta (sunt o gramada de fosti starcraftisti in birourile noastre
). Din pacate nu stiu cine esti - poate mi-ai zis alta data, dar am uitat. Vad ca tu stii ca jucam Zerg
De fapt am gresit, urcasem intr-adevar cu o limita, dar nu eram la NL25.
Pana acum 2 minute aveam peste 100$. Iata cum am pierdut mai mult de jumatate:

Si exact in acelasi moment, in fereastra de alaturi:

Multumesc pentru sfaturi...ce articole sa citesc si ce una-alta, dar nu ma intereseaza.
Asa e-n tenis!
mai bine salvai mana si o bagai la convertor sa vedem si noi cum s-a desfasurat actiunea
Originally posted by steIIstuI
mai bine salvai mana si o bagai la convertor sa vedem si noi cum s-a desfasurat actiunea
+1
Multumesc pentru sfaturi...ce articole sa citesc si ce una-alta, dar nu ma intereseaza.Asa e-n tenis!
Atunci sa fii sanatos. Lasa-te de poker.
Du-te la ruleta.
Originally posted by s0me1
Multumesc pentru sfaturi...ce articole sa citesc si ce una-alta, dar nu ma intereseaza.Asa e-n tenis!
Atunci sa fii sanatos. Lasa-te de poker.
Du-te la ruleta.
Fiecare face ce vrea cu banii lui. Deus unde joci? nu de alta dar am nevoie de bani. ♦ Ce mi-a placut gluma mea
Ce se mai aude cu lansarea versiunii/comunitatii romanesti ? Avem sanse sa participam la prima cursa cu premii de 1750$ luna viitoare?
Mi-am adus aminte. Daca cineva se gandeste sa joace fixed limit in Bucuresti sa-si ia gandu. Pierdeti timpul degeaba cautand ♦ Poate in felul asta am salvat cuiva o ora din viata...
SALUT ROMÂNIA!
PS: Vhallee, felicitări pentru seria de interviuri, sunt super tari. Ţine-o tot aşa!